Interiør & Brugskunst

Her på siden finder du inspiration og gode råd til boligindretning og interiør. Vi har samlet en række aktuelle artikler og nyheder om indretning, nye brands og produkter. På den måde kan du let få et overblik over de nyeste indretningstrends og det flotteste interiør på markedet. Så hvis du søger nye møbler, brugskunst, interiør eller god inspiration og tips til indretningen af dit hjem, så er der masser af hjælp at hente her på siden. På siden finder du masser af artikler om mange forskellige typer interiør, vaser, krukker, lamper, plakater og planter til indretning af stuen, køkkenet, soveværelset, badeværelset eller terrassen. Uanset hvilken boligstil du har, hvilke boligartikler du søger, og hvilket rum du skal indrette, så finder du brugbare informationer og god inspiration ved at læse videre her på siden. Du kan læse meget mere om de bedste danske brands og produkter ved at klikke dig ind på de forskellige links i artiklerne.

Hos Schwarz Senge bliver du altid mødt af kyndig og professionel vejledning, der hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe ny seng. Så tag et kig på deres store sortiment af bl.a. kontinentalsenge og elevationsbunde, og bliv hjulpet på vej mod en god nattesøvn.

Read more

Moderno.dk sælger smukke møbler til enhver smag. Læs mere her, hvis du skal bruge en 2 personers sofa eller en dobbeltseng.

Read more

First Floor CPH er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der er kendt for sine elegante løsninger, hvor der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. I det følgende kan du lære det spændende foretagende og to af deres mest populære produkter, New Yorker vægge og en New Yorker skydedør, meget bedre at kende.

Read more

Shop design fra en førende dansk isenkræmmer, der tilbyder hurtig levering. Bestil f.eks. Alfi termokander og Morsø potter. Køb også julepynt fra Nissernes Jul, Rosendahl og Holmegaard på ekram.dk, eller besøg en af deres fysiske butikker.

Read more

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger de bedste produkter. Det brede sortiment byder bl.a. på Frandsen lamper og Tempur senge, som fås i den bedste kvalitet.

Read more

InteriorFlirt er den perfekte butik at stille ens appetit, når man er i humør til at shoppe lækre boligprodukter til hjemmet. Man byder nemlig på et hav af spændende mærker, f.eks. Lene Bjerre, J-Line, Broste møbler og Tine K Home. Priserne er ganske gode, og vigtigst af alt, er der virkelig mange lækre produkter at vælge imellem på siden. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Read more

Mangler I nye udendørs lamper derhjem til, nye LED indsatse eller en anden form for belysning? Hos Lite-House finder I altid et stort udvalg af moderne og velfungerende belysning, der effektivt og økonomisk nok skal sørge for at jeres bolig og områderne omkring nok skal blive fint lyst op. Priserne er holdt på et fair niveau, og der er virkelig mange forskellige typer man kan vælge imellem. Læs mere i artiklen herunder.

Read more

Bestil din nye knagerække eller bænk hos TrendyLiving.dk, der sælger et af de største udvalg med design til hjemmet. Køb designerartikler online fra de bedste brands inkl. mange nordiske leverandører online på www.trendyliving.dk.

Read more

Hos Bolighuset Werenberg kan du ikke kun få et hav af skønne entré møbler, du kan også købe boliginteriør fra markedets bedste producenter. Er du fx på udkig efter en Wendelbo sofa, behøver du ikke lede længere – det har de nemlig hos det velassorterede bolighus, som har eksisteret siden 1964. Læs med her, hvis du vil blive klogere.

Read more

Hos WT Shop kan du købe alt inden for Willow Tree figurer. Så hos Danmarks største forhandler kan du godt regne med, at du kan finde krybbespil, engle figurer og meget andet. Klik ind på webshoppen på wt-shop.dk eller læs videre, hvis du vil høre mere om de skønne produkter.

Read more

10/11