Interiør & Brugskunst

Her på siden finder du inspiration og gode råd til boligindretning og interiør. Vi har samlet en række aktuelle artikler og nyheder om indretning, nye brands og produkter. På den måde kan du let få et overblik over de nyeste indretningstrends og det flotteste interiør på markedet. Så hvis du søger nye møbler, brugskunst, interiør eller god inspiration og tips til indretningen af dit hjem, så er der masser af hjælp at hente her på siden. På siden finder du masser af artikler om mange forskellige typer interiør, vaser, krukker, lamper, plakater og planter til indretning af stuen, køkkenet, soveværelset, badeværelset eller terrassen. Uanset hvilken boligstil du har, hvilke boligartikler du søger, og hvilket rum du skal indrette, så finder du brugbare informationer og god inspiration ved at læse videre her på siden. Du kan læse meget mere om de bedste danske brands og produkter ved at klikke dig ind på de forskellige links i artiklerne.

First Floor CPH er eksperter i New Yorker vægge. Læs mere her, hvis du søger en håndlavet glasskillevæg.

Read more

Er dine spisebordsstole gamle og udslidte? Så kan et besøg hos Daily-Living.dk være det helt rigtige for dig. På deres hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af møbler til hjemmet, der bl.a. inkluderer spisebordsstole med 4 ben og spisebordsstole med stof. Alt sammen i spændende design.

Read more

Remix by Sofie

På remixbysofie.dk finder du et bredt udvalg af produkter, der alle har sin egen tilblivelseshistorie. Derfor er der heller ikke tale om samlebåndsvarer, når du køber en smuk, mundblæst Anna von Lipa vase eller kande hos dem. Læs mere om mærket og dets unikke historie her i artiklen.

Read more

Lys er vigtigt at have i hjemmet, og med lamper der giver rammen om lyset, vil du have den perfekte lyskilde i derhjemme og et fantastisk element i ethvert rum. Du kan hos www.modernlamps.dk finde lige det, du foretrækker. De har nemlig et udvalg af franske vintage lamper, blandt andet fra Jieldé.

Read more

Heldal Design

Hos Heldal Design får du design køkkeninteriør af høj kvalitet, som er fremstillet af træ fra en bæredygtig skovdrift. Det er værd at se nærmere på deres nordiske, kantede design, uanset om du er på udkig efter en knivmagnet i træ eller et funktionelt skærebræt.

Read more

Hos Schwarz Senge bliver du altid mødt af kyndig og professionel vejledning, der hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe ny seng. Så tag et kig på deres store sortiment af bl.a. kontinentalsenge og elevationsbunde, og bliv hjulpet på vej mod en god nattesøvn.

Read more

Moderno.dk sælger smukke møbler til enhver smag. Læs mere her, hvis du skal bruge en 2 personers sofa eller en dobbeltseng.

Read more

Schwarz Senge

First Floor CPH er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der er kendt for sine elegante løsninger, hvor der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. I det følgende kan du lære det spændende foretagende og to af deres mest populære produkter, New Yorker vægge og en New Yorker skydedør, meget bedre at kende.

Read more

Shop design fra en førende dansk isenkræmmer, der tilbyder hurtig levering. Bestil f.eks. Alfi termokander og Morsø potter. Køb også julepynt fra Nissernes Jul, Rosendahl og Holmegaard på ekram.dk, eller besøg en af deres fysiske butikker.

Read more

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger de bedste produkter. Det brede sortiment byder bl.a. på Frandsen lamper og Tempur senge, som fås i den bedste kvalitet.

Read more

10/16