Mad & Gastronomi

Er du interesseret i mad og gastronomi? Vil du gerne holde dig opdateret på de nyeste gastronomiske tendenser og det bedste køkkenudstyr? Så er der masser af god information at finde her på siden. Vi har her samlet en række artikler, pressetekster og nyheder om de bedste danske brands og produkter. Her finder du også information om de nyeste madlavningstrends og gode tips og ideer til madlavning. Uanset om du er på udkig efter nye gryder til køkkenet, spændende kogebøger eller lækre måltidskasser til den travle hverdag, så er der masser af hjælp at finde her på siden. Her kan du også let danne dig et overblik over, hvilket køkkenudstyr der er værd at investere i, og hvilke køkkenbrands du skal holde øje med. Find meget mere inspiration her på siden og klik dig ind på de forskellige links for at finde yderligere information om de forskellige produkter og forhandlere.

At vælge den rette frokostordning i Aarhus og omegn kan gøre en stor forskel for både medarbejdertrivsel og produktivitet på arbejdspladsen. En god frokostordning sikrer, at medarbejderne får sund og nærende mad, der kan holde energiniveauet oppe hele dagen. Her får du en dybdegående gennemgang af, hvordan Frokost+ kan være løsningen på jeres behov. Fordele ved en frokostordning i Aarhus og omegn En firmafrokost fra Frokostplus kan give din virksomhed flere fordele. Først og fremmest sparer medarbejderne tid og besvær med selv at skulle medbringe frokost. Ved at have en firmafrokost leveret, får de i stedet mulighed for at nyde et velsmagende måltid uden at skulle forlade kontoret. Desuden er en sund frokost med til at forbedre koncentrationsevnen og energiniveauet resten af arbejdsdagen. Medarbejdere, der får en balanceret frokost, har lettere ved at holde fokus og præstere optimalt. En frokostordning kan dermed have en positiv indvirkning på virksomhedens samlede produktivitet. Hvordan frokostordninger kan styrke virksomhedskulturen En frokostordning i Aarhus og…

Læs mere

Har I brug for en god frokostordning i eller omkring København, så er det en rigtig god ide at bestille det fra Madkonceptet. De har den rette løsning til frokostordning på Nørrebro og andre områder i og omkring København. Foruden deres gode ordning til frokost, er det også muligt at vælge julefrokost og buffeter til andre arrangementer.

Read more

Kelds Pølser

Der er ingen grænser for, hvor skønne og smarte maskiner og vogne du har muligheden for at leje hos www.kelds-polser.dk. Den imponerende og anerkendte hjemmeside har allerede hjulpet mange med at få sommerfesten til at nå nye højder, bl.a. ved leje af en af de elskede og klassiske pølsevogne. Lej selv en pølsevogn til Hobro eller Skanderborg, Odense eller København, Aarhus eller en helt anden by, hvor end i landet du bor. Kelds Pølser gør det nemt for dig at skabe god stemning med mad af højeste kvalitet.

Read more

Kunne du tænke dig nogle lækre fødevarer, du kan tilføje til udvalget i køkkenet? Så kan du være sikker på, at finde flere gode muligheder for dig hos Origreen. Her byder de nemlig på et godt sortiment af forskellige typer fødevarer, hvor du både kan finde Chaplon te, Matcha te og meget mere. Se de gode muligheder på www.origreen.dk.

Read more

Er du på udkig efter en hjemmeside, hvorpå du kan finde alt i krydderier til maden? Så kan du med fordel besøge HEDEBOGAARD A/S. Her står de inde med et stort sortiment af krydderier, hvor du både finder thai krydderi samt mange flere. Se hele det lækre udvalg på www.hedebogaard.dk.

Read more

Helt som navnet antyder, er Karamelleriet den perfekte butik at besøge, hvis man vil forkæle sin søde tand. Her finder man nemlig et skønt udvalg af håndlavede flødekarameller, drageringer og en masse andre lækkerier. Butikken har den gode kvalitet og de stolte håndværkstraditioner i fokus og sørger for at have søde sager på lager for enhver smag. Læs mere om butikken i artiklen herunder.

Read more

Amarelli Nordic ApS tilbyder lakridspastiller og lakridsrødder online. Du vælger selv, om du betaler med MobilePay eller betalingskort. Samtidig får du fri fragt, og hvis du vælger at købe for over 200 kr., er der en gratis prøve.

Read more

Det skal også være lidt hyggeligt, når det blot er tirsdag eller torsdag. Hvorfor ikke få frokosten udefra? Der kan Madkonceptet nemlig hjælpe. Er jeres virksomhed beliggende i KBH eller omegn? Så tilmeld jer firmafrokost, og oplev hvor lækkert, det er med friske retter lige til døren. I skal ikke betale ekstra gebyrer, hvis der ønskes mad uden kød eller lignende til bestemte personer.

Read more

Det daglige måltid på kontoret er meget vigtigt, men det bliver ofte forsømt. Hvorfor ikke blot vælge en frokostordning i stedet for, hvor alle kan være med? Det er en lettelse at slippe for at smøre madpakken eller gå hen i supermarkedet/grillbaren i pausen og bruge noget af tiden på det. På frokostplus.dk tilbyder de catering for virksomheder i Aarhus. Deres firmafrokost køres ud til firmaerne i god emballage, der holder maden intakt, frisk og lækker.

Read more

Biokapslen sælger kaffekapsler på abonnement. Læs mere om deres bæredygtige Nespresso kapsler her.

Read more

10/25