Hobby & Fritid

Søger du inspiration til nye hobbyprojekter? Er du på udkig efter det bedste udstyr til dine fritidsaktiviteter? Så har du her fundet den helt rigtige informationsside. Uanset om du søger kreative ideer til nye projekter, du søger bestemt sportsudstyr eller de nyeste fritidsartikler, så finder du masser af brugbar information her på siden. Herunder har vi samlet en lang række aktuelle artikler om hobby og fritid med sjove ideer, gode råd og links til de nyeste produkter og de bedste danske forhandlere. På den måde kan du let få et overblik over, hvilke forhandlere, hobbyartikler og fritidsudstyr, der er værd at tage et kig på. På siden kan du finde inspiration og viden om hobby- og sportsudstyr til både børn og voksne og til alle forskellige fritidsinteresser og projekter. Læs meget mere om de forskellige produkter, forhandlere og aktiviteter her på siden og få netop den viden, som du søger. God fornøjelse!

Optiske instrumenter som kikkerter, kameraer og teleskoper, åbner en helt ny verden for os. For sig selv kan de være ganske fine, men der er et par ting, du enten skal eller bør have, for at optimere din oplevelse. Vi gennemgår vigtigheden ved et godt okular og et fornuftigt rensesæt herunder, så du ved, hvad du skal have fat i.

Read more

Trommer

Det er vigtigt at have de helt rigtige trommer, når du går i gang med at spille, især hvis du går og drømmer om at spille trommer professionelt. Hos Slagtøj Centret kan du få masser af kompetent rådgivning med hensyn til, hvilket trommesæt du skal vælge – og så finder du også et af Danmarks største udvalg af trommer. Læs med her og få tips til, hvad du skal holde øje med. 

Read more

Stå på rulleskøjter med udstyr fra SkateTema.com. På www.skatetema.com finder du alt i udstyr og reservedele til sportsgrene, hvor man kører på 2 eller 4 hjul. Find for eksempel et stort udvalg af inliners til børn eller gå på opdagelse i det brede katalog af rulleskøjte beskyttelse. Du får altid fri fragt på køb over 500 kr, samt 14 dages fri returret.

Read more

KreativGarn.dk er det sikre valg, når du skal have fyldt strikketasken op eller finde garn til dit næste store strikke-projekt. De har et stort udvalg af silkegarn i høj kvalitet. Prøv for eksempel Noro Silk Garden og strik de smukkeste sweatre, bluser, tasker, tørklæder m.m. i lækkert silkegarn.

Read more

Hvis ikke man er stor fan af at male med pensel og maling, så kan man slippe kreativiteten løs ved at ty til forskellige blyanter eller tuscher fra Art-de-vinci.dk. Det kan eksempelvis være Posca tuscher, som er vandbaserede akryl tuscher eller det kan være grafit blyanter, der er blyanter med blanding af grafit og ler. Det kan også være andre tuscher, såsom Molotow tuscher, Brush tuscher m.m. eller blyanter som kul og kridt, farveblyanter og meget andet. Men hvad er for eksempel Posca tuscher og grafit blyanter, og hvad kan de bruges til?

Read more

Bæredygtige alternativer til hverdag og velvære. Natural Living forhandler et stort udvalg af produkter, der er produceret med omtanke for både dig og miljøet. Den lækre webshop, der har en gennemsnitsscore på 4,7 hos Trustpilot, sætter derfor både bæredygtighed, ærlighed og transparens før alt andet, sådan at du altid køber kvalitet frem for kvantitet.

Read more

Sten og krystaller kan have meget at sige, i forhold til ens spirituelle energier. Er du på udkig efter nyt, bør du tage ind forbi Tessies, der har et stort sortiment. Hos dem finder du alt fra penduler til prismer, i blandt mange andre former for spirituelle genstande til hjemmet.

Read more

Med et bredt udvalg af løbehjul, skateboard, rulleskøjter samt udstyr til skiløb, samt en masse sejt skatertøj og tilbehør til denne type discipliner, er BNA Boardshop den perfekte webbutik til folk, der holder af tricks og fart over feltet. Med kendte mærker som AntiHero, Quiksilver, Carhartt-WIP og Thrasher, er der altid et godt udvalg at vælge imellem. Læs mere om butikken, og deres katalog inden for løbehjul og skateboard i artiklen herunder.

Read more

www.tales.dk er hjemmesiden for dig, der holder af litteratur, hvad end det er skøn- eller faglitteratur. Der har du mulighed for at finde dine yndlingsforfattere og -titler, samt gå på udkig i nye genrer, såsom krimi, biografier, romantik eller digte m.m. Udover fysiske bøger finder du også tales’ app, hvor du nemt og hurtigt kan tilgå e-bøger og lydbøger til enhver tid. Tøv derfor ikke med at tjekke det skønne univers ud i dag, og sikr dig de bedste læseoplevelser.

Read more

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af det garn, du strikker med, men find det hos www.sikigarn.dk i dag. Siki Garn & Helse ApS ligger inde med de mest imponerende og varierede sortimenter af garn til ethvert strikkeprojekt. Så gå blot på opdagelse mellem sortimenter af alt fra Navia Trio garn til Sandnes Duo garn og mange andre typer. Når du handler hos Siki Garn & Helse ApS, er du sikret den bedste service indenfor området.

Read more

10/39