Udsmyk dit hjem med en knivmagnet i træ eller andet design køkkeninteriør fra Heldal Design

Udsmyk dit hjem med en knivmagnet i træ eller andet design køkkeninteriør fra Heldal Design

Hos Heldal Design får du design køkkeninteriør af høj kvalitet, som er fremstillet af træ fra en bæredygtig skovdrift. Det er værd at se nærmere på deres nordiske, kantede design, uanset om du er på udkig efter en knivmagnet i træ eller et funktionelt skærebræt.

Skærebrætter og salt- og peberkværne – Design køkkeninteriør af høj kvalitet

Hvis du er på udkig efter noget anderledes design køkkeninteriør, bør du helt sikkert se nærmere på Heldal Design. De er især kendte for de skrå linjer i deres produkter, som spænder fra knivmagneter og skærebrætter til knivmagneter og salt- og peberkværne. Med deres design køkkeninteriør får du nordisk kvalitetsvarer i et kantet design, der giver et nyt og anderledes look i dit køkken. Du kan desuden få deres design køkkeninteriør i både mørke og lyse farver, så det er let at matche med din egen indretning. Her er det især flot at skabe kontrast med mørkt design i et lyst køkken og omvendt. Der er dog ikke kun tænkt på æstetik og udseende, men også på funktionaliteten. Det ses især på deres store skærebrætter, som skråner på en måde, så saften samler sig på den ene side af brættet. På den måde undgår man, at saften fra kød og tomater løber ud over hele bordet, og det er lettere at bruge kødsaften i en velsmagende sovs. Tøv ikke med at besøge heldaldesign.dk, hvor du kan se flotte billeder af de skønne produkter.

Pas godt på dine knive med en knivmagnet i træ fra www.heldaldesign.dk

Det er en god ide at anskaffe sig en knivmagnet i træ, hvis du gerne vil give dine knive en skånsom opbevaring. Når du har dine knive hængende på en knivmagnet i træ, undgår du ikke blot, at dine knive bliver ridset, de er også meget lettere tilgængelige, når du står og laver mad. Det er meget lettere at række hånden ind over bordet og gribe yndlingskniven, end at stå og lede efter den i en rodet skuffe. Derudover bidrager knivmagneterne i træ fra Heldal Design til indretningen med sit smukke udseende. Som en ekstra bonus kan det nævnes, at alle deres produkter er fremstillet af FSC-godkendt træ, hvilket er med til at sikre en bæredygtig skovdrift. Når der bruges FSC-godkendt træ, tages der hensyn til både natur, dyr og mennesker i lokalområdet, blandt andet ved at der bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Du kan derfor med god samvittighed købe en smuk knivmagnet i træ eller et af deres andre produkter.