Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Bestil en lækker Dunlopillo madras hos Schwarz Senge, der forhandler et stort udvalg af tilbehør til forskellige sengetyper som f.eks. sengegavle i træ, sengeben, madrasser og sengetøj. Køb også kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge online på schwarz.dk.

Read more

Kajdis Algerens er én af landets førende virksomheder inden for diverse slags ejendomsservice, og kan helt sikkert også klare det job som I ønsker. Man har god erfaring, og kan håndtere alt lige fra graffitirens til rens af træterrasse. Så mon ikke at teamet også snildt kan klare det job, som du står over for, hvis du f.eks. har en terrasse derhjemme, som trænger til en kærlig hånd. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Read more

Køb en flot Buddha figur hos GodKarmaShop.dk, der sælger store og små udgaver. På hjemmesiden finder du også englekort, englefigurer og andet med de hellige væsner, der går igen i mange religioner, kulturer og myter. Find gaveartikler, musik, røgelse, smykker og meget andet online, og nyd af en hurtig levering på blot 1-3 dage.

Read more

Hos Lakoda kan du købe billige træbriketter i høj kvalitetsstandard og med en lang varmeproduktion. Se også udvalget af træpiller, hvor du kan afhente pillerne i Tyskland eller i Danmark. Vælg imellem mærker som German Pellets, Task, Lava og Barlinek online på www.lakoda.dk.

Read more

Lige meget hvad man er på udkig efter til sit hjem, så burde det helt sikkert være muligt at finde det, man leder efter hos Tine K Home. Her forhandles der nemlig et bredt udvalg af de fineste ting af den bedste kvalitet til hjemmet. Man kan således købe alt fra gardiner i hør og designer borde til lanterner og meget, meget mere. Man kan kigge meget nærmere på det hele allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden tinekhome.com.

Read more

Leitmotiv lamper og de smukkeste vækkeure er blot to eksempler på, at du hos Present Time kan finde de mest skønne produkter inden for boliginteriør. Selvom kvaliteten altid er høj, er priserne tilsvarende lave. Besøg present-time.dk eller læs med her, hvis du vil lære mere.

Read more

Hos Dansk Skovudstyr finder du et bredt udvalg af forskellige slags hegn, vildthegn og hegnspæle. Læs bl.a. om de smukke robinie pæle her.

Read more

Havehobby.dk forhandler covers til alle typer af havemøbler. Det er vigtigt at beskytte dem for at forlænge deres levetid. Inde på hjemmesiden kan du også bestille briketter på tilbud.

Read more

Køb møbler og andet til boligen hos BOBO – Din online møbelbutik. Besøg hjemmesiden, og find din nye kommode eller et væld af skønne vintage møbler.

Read more

Køb ind hos Bahn-Larsen, og find havemaskiner til ganske fornuftige priser. Køb fx en Stiga sneslynge eller Stihl motorsav via www.bahn-larsen.dk.

Read more

10/22