Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Drømmer du om hus renovering eller tilbygning af hus, så læs med her om entreprenørvirksomheden Hansen & Larsen i Skjern.

Read more

Profilmetal A/S specialiserer sig i ståltage og fører også tilbehør til sikker opførsel, som du kan læse mere om her. Alternativt, klik direkte ind på www.profilmetal.dk, og bliv klog på tagrender, taghætter etc.

Read more

Som deres navn antyder, er det danske foretagende Lite-House et besøg værd, hvis du er på udkig efter lamper eller andre produkter inden for belysning. Hvis du læser med her, kan du lære den erfarne lampeekspert og to af deres mere populære produkter, en lysskinne og indbygningsspot, meget bedre at kende.

Read more

Når du handler hos www.jyskbiobrandsel.dk, er du garanteret den bedste service samt højeste kvalitet til de skarpeste priser i landet. Derudover finder du udelukkende miljøvenlige produkter i form af alt fra træpiller og spåner til fyringsolie m.m. til opvarmning af dit hjem. Gå selv på udkig blandt de mange imponerende sortimenter, hvor der er rig mulighed for at finde, hvad du søger.

Read more

Langkilde & Søn

Billige Trægulve er alletiders sted at starte med at kigge, hvis I har besluttet jer for at lægge nye flotte trægulve derhjemme. For ikke nok med at butikkens priser, som navnet antyder, er ekstra gode; Man finder samtidig stort set alt, hvad man kunne ønske sig inden for kategorien hos dem. Således kan du f.eks. både købe sildebensparket, plankegulv, lamelparket med mere. Læs mere om butikken og deres katalog herunder.

Read more

Har du ledt efter et godt sted at købe nye fliser til haven, til badeværelset eller til køkkenet? I alle tre tilfælde, kan du med fordel starte med at kigge forbi Danskfliselager.dk, hvor man lige nu finder et bredt og velassorteret udvalg af fliser, og næsten med sikkerhed også den type, som du har brug for. Lige nu bl.a. fliser med sildeben, samt naturligvis klinker af forskellig art, deriblandt klinker til badeværelset. Læs mere om butik og katalog herunder.

Read more

Har du lyst til at opleve alternative måder at bo på, kan du få en masse inspiration på denne hjemmeside lige her www.dc-supply.dk. Her viser DC-Supply deres innovative brug af en container såsom med deres container hus.

Read more

Søger du nogle nye produkter til hjemmet? Måske leder du efter en god isenkræmmer, der kan tilbyde dig et godt udvalg af produkter? Så er Møller & Mammen det rette sted for dig. Her står de inde med et bredt sortiment af isenkram, hvor udvalget blandt andet går på skydedørsbeslag, kroge til ophæng og mere til. Tjek sortimentet ud på www.moller-mammen.dk.

Read more

Hos Profilmontage bliver du altid mødt af en seriøs leverandør med stor knowhow omkring taglægning, taglægningsmaterialer og håndtering af disse, der leverer et godt produkt til hele Danmark. Så uanset om du er på udkig efter nyt tag i Esbjerg eller et ståltag i Østjylland, hjælper de dig godt i mål med dit tagprojekt.

Read more

Køb eksklusive Natuzzi sofaer og de mest komfortable Stressless stole. ILVA Max Jessen Terndrup sælger møbler fra kvalitetsmærker med prismatch. Du modtager også andre fordele som gratis finansiering og gratis Click & Collect.

Read more

10/75