Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Hvis du ønsker dansk kvalitet i dit soveværelse, ja, så skal du vælge Getama. Hos Schwarz Senge finder du meget fra mærket her samt andre som Dunlopillo, Jensen Beds, Carpe Diem og Schramm. Køb bl.a. elevationssenge, kontinentalsenge og naturligvis boxmadrasser til konkurrencedygtige priser – alt sammen online på schwarz.dk, men du kan selvfølgelig også tage forbi den fysisk butik. Den finder du på Østerbro.

Read more

Har du lyst til at der skal ske noget nyt i dit hjem eller på din terrasse, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.direkteimport.dk hvor Direkte Import har samlet et stort og smukt udvalg af bl.a. havehynder og teaktræ havemøbler.

Read more

Det er ikke kun fordi der er levering i hele Danmark, at så mange danske kunder vælger at købe badeværelsesfliser, vægklinker og lignende produkter hos Danskfliselager.dk. F.eks. har det gennemløbende høje kvalitetsniveau på alle deres produkter helt sikkert også meget at sige. Dertil er det bestemt heller ikke noget minus, at der altid er supermange forskellige flotte design man kan vælge imellem, uanset om det gælder badeværelsesfliser, vægklinker eller andre lignende produkter i kataloget.

Read more

Profilmetal A/S er udbyder af en lang række forskellige byggematerialer, som findes i høj kvalitet og til gode priser. Sortimentet byder bl.a. på stålplader og facadeinddækning, hvor der tilbydes op til 40 års garanti.

Read more

Bestil et modulhus og pavillon til beboelse hos FOCUS Moduler A/S. Vælg imellem fritidshuse, kolonihavehuse, klubhuse og andre løsninger. På www.focusmoduler.dk kan du også læse mere om mandskabsvogne og skurvogne, samt hvordan du kan tilpasse løsningerne individuelt. Udlejning er også en mulighed!

Read more

Der sælges træbænke og havebænke i rigtig god kvalitet hos Havehobby.dk, som leverer til hele Danmark. Køb også læhegn og læsejl fra Hortus, der kan være med til at gøre blæsten lidt mere overkommelig, så du også kan nyde din terrasse, selvom der er kraftige vindstød. Se hele udvalget og de fantastiske priser ved at besøge www.havehobby.dk, der også udmærker sig ved serviceniveauet, der er ganske højt.

Read more

Køb en billig rumdeler og foldeskærm. Daily-Living.dk sælger bade skærmvægge og gyngestole til meget konkurrencedygtige priser. Spar penge i dag ved at besøge www.daily-living.dk, der leverer hurtigt til din dør.

Read more

Køb flotte senge hos Sengeexperten.dk, der bl.a. sælger kontinentalsenge og elevationssenge i størrelserne 120×200, 160×200 med mere. Du kan se hele udvalget til soveværelset ved at klikke ind på www.sengeexperten.dk, der har butik i Vejle.

Read more

Hvis du står og mangler grus til et byggeprojekt, bør du overveje at tage et kig hos GrusDirekte.dk. Her står de inde med et bredt sortiment, hvor du blandt andet kan finde afretningsgrus og granitskærver. Dette giver dig god mulighed for at finde frem til det helt rette grus til dit projekt. Få mere information på www.grusdirekte.dk.

Read more

Vejen til det nye badeværelse starter på nyt-baderum.dk. Hos nytbaderum.dk kan du bl.a. læse om klinker til bad. Hvad end du skal renovere eller bygge helt nyt, så er denne side god at kende til.

Read more

10/42