Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Det er ikke kun fordi der er levering i hele Danmark, at så mange danske kunder vælger at købe badeværelsesfliser, vægklinker og lignende produkter hos Danskfliselager.dk. F.eks. har det gennemløbende høje kvalitetsniveau på alle deres produkter helt sikkert også meget at sige. Dertil er det bestemt heller ikke noget minus, at der altid er supermange forskellige flotte design man kan vælge imellem, uanset om det gælder badeværelsesfliser, vægklinker eller andre lignende produkter i kataloget.

Read more

Der sælges træbænke og havebænke i rigtig god kvalitet hos Havehobby.dk, som leverer til hele Danmark. Køb også læhegn og læsejl fra Hortus, der kan være med til at gøre blæsten lidt mere overkommelig, så du også kan nyde din terrasse, selvom der er kraftige vindstød. Se hele udvalget og de fantastiske priser ved at besøge www.havehobby.dk, der også udmærker sig ved serviceniveauet, der er ganske højt.

Read more

Køb en billig rumdeler og foldeskærm. Daily-Living.dk sælger bade skærmvægge og gyngestole til meget konkurrencedygtige priser. Spar penge i dag ved at besøge www.daily-living.dk, der leverer hurtigt til din dør.

Read more

Køb flotte senge hos Sengeexperten.dk, der bl.a. sælger kontinentalsenge og elevationssenge i størrelserne 120×200, 160×200 med mere. Du kan se hele udvalget til soveværelset ved at klikke ind på www.sengeexperten.dk, der har butik i Vejle.

Read more

Hvis du står og mangler grus til et byggeprojekt, bør du overveje at tage et kig hos GrusDirekte.dk. Her står de inde med et bredt sortiment, hvor du blandt andet kan finde afretningsgrus og granitskærver. Dette giver dig god mulighed for at finde frem til det helt rette grus til dit projekt. Få mere information på www.grusdirekte.dk.

Read more

Vejen til det nye badeværelse starter på nyt-baderum.dk. Hos nytbaderum.dk kan du bl.a. læse om klinker til bad. Hvad end du skal renovere eller bygge helt nyt, så er denne side god at kende til.

Read more

Køb natur skifer til virksomheden eller til dig selv på inpro.dk, der leverer omgående i hele DK. Det er også muligt at opbevare din ordre, indtil at fliserne skal tages i brug. Vælg også sandsten på hjemmesiden, som Inpro A/S opererer under.

Read more

Fliser med betonlook, fliser med marmorlook eller måske fliser med trælook? Hos Flise Bent finder du det hele, og de har med al sandsynlighed også fliser som vil passe perfekt til jeres nye drømmekøkken, badeværelse eller til haven. Udover et af landets bedste udvalg af fliser, har man selvfølgelig også en række produkter til vedligeholdelse af fliser, blandt andet til imprægnering af fliser, så de holder sig flotte i ekstra lang tid, og modstå hverdagens slid endnu bedre. Find yderligere information i artiklen herunder.

Read more

Går du op i en flot indretning i dit hjem, så du kan skabe lige den stemning, du vil have? Hos Noeola har du mulighed for at finde et godt udvalg, der går på alt fra lille kelimtæppe til kelimpuder, som med sikkerhed kan skabe et godt sammenspil med resten af indretningen i dit hjem. Se hele udvalget på www.noeola.dk. Køb lille kelimtæpper til dit hjem Det er altid en god ide at finde de helt rette gulvtæpper til boligen, der både kan sammensætte rummet og give den helt rette stemning, så du kan gøre boligen mere hyggelig. Hos Noeola kan du for eksempel finde et lille kelimtæppe, hvor du har rig mulighed for at finde frem til et, der falder i din smag og passer til din bolig. Her er det ikke blot tæppernes smukke design der spiller ind, men også kvaliteten er i top, hvor du med dit kelimtæppe, kan være sikker på, det holder dig i mange…

Læs mere

Søger du billigt brænde på Sjælland – i form af alt fra kløvet og ovntørret brænde, træpiller- og briketter m.m., så er www.dgb-braende.dk det perfekte sted for dig. Her finder du brænde til hele Sjælland – få bl.a. leveret brænde til Korsør, Roskilde, Kalundborg og mange andre byer på Sjælland. Selvom priserne er skarpe og kundeservicen er høj, er kvaliteten af selve brændet også i top.

Read more

10/38