Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Når der snakkes containere, kan der gøres meget mere, end blot at have en effektiv opbevaring. Hos DC-Supply har de container housing, der kan være både privat og erhverv, der skal bruge en effektiv løsning til beboelse. Du kan snakke med dem og få en skræddersyet container bolig, der kan anvendes i længere og kortere perioder.

Read more

Hos ekram.dk finder du både køkkengrej og tilfredse kunder i lange baner. Denne store online isenkræmmer forhandler nemlig alt til køkken, hus og have med betingelser de færreste takker nej til. Få blandt andet fri fragt på bestillinger over 449 kr., lynhurtig levering og en garanteret tilfredshed med dit produkt — ellers kommer pengene retur!

Read more

WinnerPlus

Fodergrossisten.dk har et bredt og varieret udvalg af dyrefoder til mange forskellige dyr. Virksomheden har derudover egen produktion og salg af frossent foder såsom frossen fisk, fjerkræ, insekter og flere andre varianter. De har også ko maver, ko hjerter og klassisk dyrefoder såsom tørfoder til hunde, og alle produkterne kan købes på deres webshop Fodergrossisten.dk. Har du dyr derhjemme, så er du sikker på at finde mad til dem.

Read more

Mangler du piller til pillefyret eller træpiller til træpilleovnen? I så fald bør du tage et kig på Jysk Biobrændsel. Hos dem finder du piller til pillefyr og Scandbio træpiller. Du vil erfare, at deres miljøvenlige biobrændsel er i høj kvalitet. Og dog formår de at tilbyde dem til lave priser. Derfor er der gode grunde for både private og erhvervsdrivende til at besøge www.jyskbiobrandsel.dk. Klik derind, eller læs videre herunder for at blive klogere på deres sortiment.

Read more

Det er altid en god ide, at få det helt rigtige i haven, der ikke blot er praktisk for dig, men også flot at se på. Det kan du få hos Thy-metal, hvor du kan vælge højbede i cortenstål, der fås i forskellige udformninger. Et højbed kan være en utrolig praktisk løsning til bl.a. køkkenhaven.

Read more

Hos Sagførerne har man siden 1977 hjulpet danskerne med at behandler tvister mellem naboer på et juridisk grundlag. Ønsker du derfor hjælp til at få afsluttet din nabostrid, så kan det dygtige team bistå dig med både juridisk ekspertise og praktisk erfaring. Alle deres tilknyttede advokater har nemlig speciale i jura om fast ejendom.

Read more

Er du på udkig efter nogle nye flotte tæpper, kan du finde et stort udvalg af gulvtæpper og tæppefliser på denne hjemmeside, jcgulve.dk, hvor JC Gulventreprise viser deres store udvalg.

Read more

Schwarz Senge

Hvis du søger en forhandler af alt fra senge og sengegavle til dyner og puder m.m., så er der ingen tvivl om, at det er www.schwarz.dk, du skal besøge. Her er der rig mulighed for at få opfyldt dine drømme til den helt rette seng, nyt sengetøj eller en lækker madras, som vil sikre dig den bedste nattesøvn fremadrettet. Tag selv et kig på de flotte sortimenter, hvor du præsenteres for anerkendte brands, såsom Getama sengegavle og Jensen Beds madrasser m.m.

Read more

Der er meget du kan have brug for i hjemmet, som kæder til døre, hængsler og andet nyttigt. Mangler du noget af dette, bør du tage ind forbi Møller & Mammen, der er en isenkram med et stort udvalg. Hos dem kan du være sikker på at finde din nye dørkæde, samt flotte og praktiske messing dørgreb.

Read more

Culina skaber innovative, håndlavede løsninger til de familier, der ønsker et snedkerkøkken, som emmer af eksklusivitet. Klik ind på www.culina.dk for at læse mere om de fordele, der er ved et arkitekttegnet køkken, der bliver udført til perfektion af de dygtige snedkere i virksomheden.

Read more

10/90