Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Det er altid en god ide, at få det helt rigtige i haven, der ikke blot er praktisk for dig, men også flot at se på. Det kan du få hos Thy-metal, hvor du kan vælge højbede i cortenstål, der fås i forskellige udformninger. Et højbed kan være en utrolig praktisk løsning til bl.a. køkkenhaven.

Read more

Hos Sagførerne har man siden 1977 hjulpet danskerne med at behandler tvister mellem naboer på et juridisk grundlag. Ønsker du derfor hjælp til at få afsluttet din nabostrid, så kan det dygtige team bistå dig med både juridisk ekspertise og praktisk erfaring. Alle deres tilknyttede advokater har nemlig speciale i jura om fast ejendom.

Read more

Er du på udkig efter nogle nye flotte tæpper, kan du finde et stort udvalg af gulvtæpper og tæppefliser på denne hjemmeside, jcgulve.dk, hvor JC Gulventreprise viser deres store udvalg.

Read more

Schwarz Senge

Hvis du søger en forhandler af alt fra senge og sengegavle til dyner og puder m.m., så er der ingen tvivl om, at det er www.schwarz.dk, du skal besøge. Her er der rig mulighed for at få opfyldt dine drømme til den helt rette seng, nyt sengetøj eller en lækker madras, som vil sikre dig den bedste nattesøvn fremadrettet. Tag selv et kig på de flotte sortimenter, hvor du præsenteres for anerkendte brands, såsom Getama sengegavle og Jensen Beds madrasser m.m.

Read more

Der er meget du kan have brug for i hjemmet, som kæder til døre, hængsler og andet nyttigt. Mangler du noget af dette, bør du tage ind forbi Møller & Mammen, der er en isenkram med et stort udvalg. Hos dem kan du være sikker på at finde din nye dørkæde, samt flotte og praktiske messing dørgreb.

Read more

Culina skaber innovative, håndlavede løsninger til de familier, der ønsker et snedkerkøkken, som emmer af eksklusivitet. Klik ind på www.culina.dk for at læse mere om de fordele, der er ved et arkitekttegnet køkken, der bliver udført til perfektion af de dygtige snedkere i virksomheden.

Read more

Bordpynt og flag kan være nødvendige både til fødselsdage, men også til jul. Hos www.langkilde-flagfabrik.dk kan du finde alt du skal bruge, til alle årstider. Du er derfor helt sikker på at du kan få flotte juleservietter, samt dansk flag, der kan pynte borde, biler eller hænges op i flagstangen.

Read more

Danskfliselager.dk forhandler unikke fliser til gode priser bl.a. til entré, køkken og have. Vælg fliser med mosaik-look og de smukkeste sildeben klinker til gulv såvel som væg.

Read more

Inpro A/S forhandler et stort udvalg af natursten og andre lignende materialer, du kan bruge til at forskønne dit hjem. Tag f.eks. et kig på udvalget af udendørs fliser eller skifer tag, der findes i et væld af forskellige varianter og farver – alt sammen i den højeste kvalitet.

Read more

Møbler i hjemmet er nødvendige, men derfor behøver de ikke være kedelige. Du kan hos Moderno.dk finde flotte og praktiske møbler som sofaer til stuen. Du kan også finde den rette børneseng, som de har et varieret udvalg af.

Read more

10/86