Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

E. Krag Råstoffer A/S sælger råstoffer i høj kvalitet, og har bl.a. et stort udvalg af granitskærver. Læs også om deres Dan-Grand stigrus her.

Read more

Inpro A/S har et bredt udvalg af gulve i både træ, natursten og vinyl. Læs mere om skifer fliser og vinylgulv her.

Read more

Online hos Dansk spa Design finder du både udstyr til swimmingpools som f.eks. en pool støvsuger og swimspaer. Køb også indendørs spabade, jacuzzi m.fl. på danskspadesign.dk, og få god service til stærke priser.

Read more

Hos Flise Bent kan du finde hjælp til at renovere badeværelse. Hvis du drømmer om nyt baderum, så tjek deres priser på nye baderum på siden.

Read more

Som kunde har man flere gode fordele at se frem til, hvis man shopper hos Flise Bent disse dage, ingen tvivl om det. En af dem er uden tvivl den, at forhandleren altid har et bredt udvalg af fliser som man kan vælge imellem. Udvalget tæller således fx både fliser med betonlook og klassiske fliser, og generelt set, kan man næsten få enhver type fliser til køkken, badeværelse og have hos dem, som man kunne ønske sig – inden for rimelighedens grænser, naturligvis. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Read more

Pillemand.dk er leveringsdygtige inden for både 6 mm træpiller, træbriketter, 8 mm træpiller og meget mere. Priserne er holdt på et fair niveau og levering sker inden for en realistisk tidshorisont. Dertil kommer at kvaliteten i alle underkategorier er holdt på et højt niveau, der sikrer at man altid gør en god handel når man handler hos dem. Læs mere om de gode kundefordele i artiklen herunder.

Read more

Dine rhododendroner skal have de bedste vækstforhold. Hos Rhododendron-Haven kan du både købe rhododendron spagnum og gødning, og planter kan også bestilles billigt i mange udgaver. Læs mere i denne artikel.

Read more

Schwarz Senge er forhandleren til dig, der ønsker at sikre dig selv en god nats søvn. Den populære forhandler har et stort og imponerende udvalg af kvalitetssenge og relaterede produkter, så hvis du fx er på udkig efter en sengebund eller en boxseng, er du kommet til det rigtige sted.

Read more

Køb flot interiør til dit hjem, og spar penge. Priserne ligger på et skønt niveau hos Daily-Living.dk, der bl.a. forhandler kommoder og sideborde online. Det er netop disse to kategorier, du kan læse om her. Se dog også resten af sortimentet med TV borde, landskabsmalerier, abstrakte malerier, jagttrofæer og en del andet, som sikkert også kan pynte i din bolig.

Read more

FOCUS Moduler A/S tilbyder et bredt udvalg af pavilloner til beboelse, kontor m.m. – også brugte. Tag et kig på deres brugtbørs, som giver muligheder til et væld af brancher. Har du købt en sommerhusgrund, og kigger efter en praktisk måde at realisere drømmen på? Så overvej sommerhuse i moduler, du også kan finde mere info om på focusmoduler.dk.

Read more

10/58