Bolig & Have

Når det kommer til indretning og design af bolig og have, er mulighederne uendelige. Der opstår hele tiden nye boligtrends, nye brands, produkter og services, som kan forskønne dit hjem eller gøre dit liv som boligejer lettere. Hos Erhvervsmagasinet.dk ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvilke forhandlere der tilbyder de bedste produkter, løsninger og services til dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet en lang række artikler med boliginspiration og links til de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter. Du kan dermed let holde dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor bolig og have, samtidigt med at du kan have styr på, hvilke forhandlere og produkter der er værd at holde øje med. Uanset om du søger en ny seng, en god varmepumpe eller flotte kinker og fliser, så kan du være sikker på at blive godt informeret om mulighederne her på siden. Find gode råd og inspiration ved at klikke dig rundt i artiklerne herunder eller ved at klikke dig videre ind på forhandlernes hjemmesider via vores links.

Køb natur skifer til virksomheden eller til dig selv på inpro.dk, der leverer omgående i hele DK. Det er også muligt at opbevare din ordre, indtil at fliserne skal tages i brug. Vælg også sandsten på hjemmesiden, som Inpro A/S opererer under.

Read more

Fliser med betonlook, fliser med marmorlook eller måske fliser med trælook? Hos Flise Bent finder du det hele, og de har med al sandsynlighed også fliser som vil passe perfekt til jeres nye drømmekøkken, badeværelse eller til haven. Udover et af landets bedste udvalg af fliser, har man selvfølgelig også en række produkter til vedligeholdelse af fliser, blandt andet til imprægnering af fliser, så de holder sig flotte i ekstra lang tid, og modstå hverdagens slid endnu bedre. Find yderligere information i artiklen herunder.

Read more

Går du op i en flot indretning i dit hjem, så du kan skabe lige den stemning, du vil have? Hos Noeola har du mulighed for at finde et godt udvalg, der går på alt fra lille kelimtæppe til kelimpuder, som med sikkerhed kan skabe et godt sammenspil med resten af indretningen i dit hjem. Se hele udvalget på www.noeola.dk. Køb lille kelimtæpper til dit hjem Det er altid en god ide at finde de helt rette gulvtæpper til boligen, der både kan sammensætte rummet og give den helt rette stemning, så du kan gøre boligen mere hyggelig. Hos Noeola kan du for eksempel finde et lille kelimtæppe, hvor du har rig mulighed for at finde frem til et, der falder i din smag og passer til din bolig. Her er det ikke blot tæppernes smukke design der spiller ind, men også kvaliteten er i top, hvor du med dit kelimtæppe, kan være sikker på, det holder dig i mange…

Læs mere

Søger du billigt brænde på Sjælland – i form af alt fra kløvet og ovntørret brænde, træpiller- og briketter m.m., så er www.dgb-braende.dk det perfekte sted for dig. Her finder du brænde til hele Sjælland – få bl.a. leveret brænde til Korsør, Roskilde, Kalundborg og mange andre byer på Sjælland. Selvom priserne er skarpe og kundeservicen er høj, er kvaliteten af selve brændet også i top.

Read more

Leder du efter en hjemmeside, der gør det muligt for dig, at finde frem til gode løsninger til at varme dit hjem op på? Så kan du med fordel tage et kig forbi Himmerlands Pejsecenter, hvor de står klar med et stort og lækkert udvalg. Find blandt andet pillefyr og brændeovn ved et kig forbi hjemmesiden på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Read more

Hos Den Gamle Brugs har man lang erfaring med alt der har med brænde at gøre, og man opererer på hele Sjælland. Har du derfor brug for f.eks. at få leveret løst leveret brænde i Roskilde, ja så vil forhandleren helt sikkert være et god sted at starte med at rette henvendelse. Ikke nok med at kvaliteten altid er ekstra høj, uanset hvilken type brænde det gælder, men man sørger samtidig altid for at yde en ekstra god service, uanset ordrens størrelse. Læs mere herunder.

Read more

Drømmer I om at installere et vildmarksbad eller spabad derhjemme, hvor I kan slappe af efter en lang uge, og måske nyde et par kolde sjusser? Så er Wellmore den helt rette butik at starte med at kigge hos, hvis drømmen skal realiseres. De har samlet hvad der uden tvivl må være et af landets stærkeste udvalg inden for både spabad til haven, vildmarksbad og lignende produkter, og kan med sikkerhed sælge jer en model, der passer perfekt til jeres forventninger og ønsker.

Read more

Er du på udkig efter beboelsesmoduler til fx genhusning, er FOCUS Moduler A/S garanteret noget for dig. Den danske virksomhed har mange års erfaring med alt inden for modul- og pavillonløsninger, og de kan skræddersy løsninger, der passer til alle behov. Læs med her for at blive klogere på den private virksomhed.

Read more

Hos www.alt-til-isolering.dk kan du finde hvilken som helst form for isoleringsmateriale, du mangler eller er på udkig efter. Du finder alt fra polystyren og papiruld til vindpap- og plader m.m. Dog finder du også produkter, såsom gangbroer, lofttrapper m.fl. til både nybyggeri og renovering. Mulighederne er mange hos Stevns Isolering – så tag et kig i de flotte sortimenter og find det, du har brug for.

Read more

Bestil en lækker Dunlopillo madras hos Schwarz Senge, der forhandler et stort udvalg af tilbehør til forskellige sengetyper som f.eks. sengegavle i træ, sengeben, madrasser og sengetøj. Køb også kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge online på schwarz.dk.

Read more

10/32