Handel & Erhverv

Hold dig opdateret på de nyeste erhvervsartikler og virksomhedsløsninger her på siden. Her finder du gode råd og information om produkter til handel og erhverv. Vi har samlet en lang række artikler, pressetekster og informationer om de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter til virksomheder og erhverv. På den måde bliver det langt mere overskueligt for dig som kunde, når du skal købe noget til dig, virksomheden, forretning, dit kontor eller til dine ansatte. Uanset om du søger salgstræning til dine ansatte, oversættelse af tekstmateriale, nye møbler til kontoret eller en lækker frokostordning til virksomheden, så finder du nyttige informationer og links her på siden. Gå på opdagelse i de mange spændende artikler for at blive informeret om de bedste erhvervsartikler og kontorartikler. På den måde kan du lettere lave de rette investeringer og tage de rette beslutninger for din virksomhed.

Dennis Viet er en dansk forretningsmand, der har gjort sig til en kendt profil i dansk erhvervsliv bl.a. med sin investeringsvirksomhed Solix Group. Du kan læse mere om Denis Viet her.

Read more

CanisVitae har lige nu et bredt og velassorteret udvalg af forskellige typer hundetilbehør, og sikkert også den type som du har brug for til din hund. Her finder man nemlig alt lige fra hundeseler til det effektive produkt Kovaline. I artiklen herunder kan du læse mere om begge dele, samt lidt om hvorfor du bør have butikken bogmærket til næste gang du har brug for hundetilbehør, hundegodbidder og lignende produkter.

Read more

Når mange skal i gang med at ryge E cigaret, starter de med at købe en E cigaret startpakke. Den indeholder nemlig alt hvad man skal bruge, så meget lettere bliver det ganske simpelt ikke. Hos Easy To Smoke finder man alt hvad man næsten kunne forestille sig inden for E cigaretter, hvilket udover f.eks. mods til E cigaretter også omfatter flere smarte E cigaret startpakker. Start derfor med at besøge dem, næste gang du skal bruge den ene eller anden type tilbehør inden for kategorien, eller læs mere herunder.

Read more

Hos Gågrøn kan du købe gaver med holdning, som egner sig perfekt til naturelskeren, amatørkokken, barnedåb og naturligvis bryllup. Køb også køkkenartikler til bæredygtig påske online, og afhold påskefesten med bedre samvittighed. Det er nemmere at leve bæredygtigt med kendskab til webshoppen gagron.dk.

Read more

Det er de færreste forhandlere, der kan håbe på at kunne konkurrere med Trailergaarden Gantrup når det gælder et godt udvalg. Det gælder også inden for brugt trailer, hvor der som regel er en række gode modeller i fremragende stand, man kan vælge. Butikkens katalog spænder generelt bredt, og tæller blandt andet tiptrailer, ladtrailer, maskintrailer, bådtrailer, MC trailer og almindelige hobbytrailere. Så mon ikke der også er en trailer der passer perfekt til dine ønsker og behov i kataloget?

Read more

Har man brug for kyndig hjælp til at optimere og effektivisere processerne i sin virksomhed, og anvender man SAP i sin virksomhed, så bør man bestemt kigge ind forbi 2BM. Her tilbydes der blandt andet en S/4HANA foranalyse. Man kan blive meget klogere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

Read more

BOARD GOVERNANCE er Danmarks største bestyrelsesportal og samler mange danske bestyrelsesmedlemmer i et stærkt netværk. Læs mere om online bestyrelseskursus og om de bestyrelsesuddannelser, som tilbydes på portalen.

Read more

Badeanstalten er en af Danmarks mest autentiske producenter af plejeprodukter til hud og hår. Du finder naturlig ansigtsolie og flydende håndsæbe på fabrikkens egen hjemmeside. Klik ind på badeanstalten.dk, og shop plejeprodukter med nærende ingredienser og forskellige olier.

Read more

Leder man efter gode løsninger til de af samfundets problemer, der er mest på talefod? Så kan du med fordel tage et kig forbi ZENZO, hvor du blandt andet kan finde løsninger til affaldssortering, affaldsspand samt meget mere. Besøg hjemmesiden og se hele sortimentet på www.zenzo.dk.

Read more

Mangler I nye kantinestole eller kantineborde på skolen, er SIS by Lekolar det helt rette mærke at starte med at kigge nærmere på. Den danske producent har nemlig hvad der uden tvivl må være et af landets bedste udvalg inden for skoleborde, skolestole, kontorstole, kantinestole, kantineborde og lignende produkter. I artiklen herunder kan du læse mere om mærket og deres produkter, og forhåbentlig beslutte om de er det rette mærker er for jer.

Read more

10/54