Handel & Erhverv

Hold dig opdateret på de nyeste erhvervsartikler og virksomhedsløsninger her på siden. Her finder du gode råd og information om produkter til handel og erhverv. Vi har samlet en lang række artikler, pressetekster og informationer om de bedste danske forhandlere og de nyeste produkter til virksomheder og erhverv. På den måde bliver det langt mere overskueligt for dig som kunde, når du skal købe noget til dig, virksomheden, forretning, dit kontor eller til dine ansatte. Uanset om du søger salgstræning til dine ansatte, oversættelse af tekstmateriale, nye møbler til kontoret eller en lækker frokostordning til virksomheden, så finder du nyttige informationer og links her på siden. Gå på opdagelse i de mange spændende artikler for at blive informeret om de bedste erhvervsartikler og kontorartikler. På den måde kan du lettere lave de rette investeringer og tage de rette beslutninger for din virksomhed.

Tessies tilbyder penduler og prismer. Kig på de mange muligheder via tessies.dk eller i Fiolstræde, hvor butikken ligger. Det er også en shop, der tilbyder armbånd, krystalkugler, halskæder, orgonit, drømmefangere m.m. Det servicemindede personale står klar til at hjælpe dig, hvad end du leder efter pyntegenstande eller søger efter noget dybere.

Read more

Hos www.hike.dk finder du naturlig, dansk mad til både hunde og katte. Her er du sikret det bedste fodder til dit kæledyr, både hvad angår smag, næring og ingredienser. Tag selv et kig på de imponerende sortimenter, hvor du finder alt fra hundegodbidder til kosttilskud til kosttilskud til hunde og meget mere. Når du køber mad til din hund eller kat hos HIKE, gør du dem en god og kærlig tjeneste.

Read more

Badeanstalten tilbyder nærende og naturlige plejemidler med stor fokus på kvaliteten. Her kan du læse om danskproduceret badeolie og ansigtsscrub, der er fremstillet på den lille fabrik i Aalborg. På badeanstalten.dk kan du også shoppe body wash, håndsæbe, håndsprit, ansigtscreme og andet med de bedste ingredienser, som Moder Jord har givet os.

Read more

Er du på jagt efter stabilgrus eller granitskærver, kan du roligt indstille jagten. For hos GrusDirekte.dk forhandler og leverer de nemlig disse og mange andre lignende produkter. Den populære virksomhed har et stort og imponerende udvalg, og ved at læse med her kan du lære dem meget bedre at kende.

Read more

Merchandise med eget logo er lækkert at have med til messen, men også blot at have liggende på kontoret. MarkOn hjælper dig med at købe forskellige sager med logoprint. Køb også firmajulegaver på markon.as, der er en ekspert inden for disse områder.

Read more

Hos Trailergaarden Gantrup er der altid garanti for en god handel, og forhandleren kan på alle måder anbefales når man skal købe ny trailer. Det gælder også hvis man har brug for en smart og praktisk bådtrailer. Udover selve trailerne, kan du naturligvis også købe trailer reservedele af enhver art hos dem. Og skulle du alligevel ikke kunne finde den trailer reservedel som du har brug for hos dem, kan den som regel bestilles hjem. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Read more

Mangler du et sted at parkere dine penge, så du er fremtidssikret mod inflation og negative renter? Crowdlending hos Crowdton er måske lige sagen for dig. Investering i alternativ energi giver håb for fremtiden, samtidig med at du får et stabilt og stærkt afkast. Bæredygtig investering i grøn energi er derfor en åbenlys mulighed til børneopsparing. På crowdton.com kan du læse mere om risici, forventet afkast og de forskellige projekter med opførsel af solcelleparker.

Read more

Signmanager sælger forskellige tryksager til virksomheder. Læs bl.a. om flag med logo og om logo klistermærker her.

Read more

Tag springet, og tilmeld dit firma en ordning med firmafrokost! Madkonceptet tilbyder deres frokostordning i København og omegn, ligesom du kan bestille catering til julefrokost, nytår, konfirmation og andre typer af events. Du har også mulighed for tapas, receptionsmad, 3 retters menu og andre typer diner transportable, når du klikker ind på madkonceptet.dk.

Read more

Digitalvægten har formået at blive mange danskeres foretrukne valg, når det gælder vægte i alle afskygninger, men også kalibreringslodder. Besøg den veldesignede hjemmeside på digitalvaegten.dk, hvor du bl.a. bliver mødt af kategorier med pakkevægte og badevægte med kropsanalyse.

Read more

10/70