Elektronik & IT

Vil du gerne være opdateret på den nyeste elektronik, teknologi og IT? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erhversmagasinet.dk er vi netop klar over, at det kan være svært at følge med det konstant udviklende marked, hvor der hele tiden kommer nye teknologier, elektronikapparater og brands til. Derfor finder du her på siden en række artikler, informationer og nyheder om branchens bedste forhandlere og produkter. Vi giver dig dermed mulighed for at få et let overblik over de nyeste IT trends og produkter på markedet. Her kan du finde artikler om alt fra højtalere til trådløse opladere med links til forhandlere og yderligere information. Du kan derfor nemt finde den information, som du søger, i vores artikler. Læs meget mere i de forskellige pressetekster og artikler herunder for at holde dig opdateret og informeret om IT- og elektronikmarkedet.

Leder du efter en rigtig god trådløs mus til gaming eller til arbejde? Av-Cables.dk hjælper dig med at spare penge på en ægte ”quality mouse”, som du kan have glæde af dagligt. Denne forhandler tilbyder også et stort udvalg af AUX kabler og Minijack stik. Få dag til dag levering, og spar mange penge ved at handle hos Av-Cables.dk.

Read more

Der er flere grunde til at starte med at kigge forbi Føniks Computer, hvis man f.eks. gerne vil købe én af de flotte smartphones fra Xiaomi eller måske en ny bærbar computer eller ét af de andre gode produkter fra ASUS kataloget. Først og fremmest betyder det store udvalg at man næsten altid kan få præcist det produkt man har brug for, og aldrig går forgæves, og samtidig sikrer et gennemløbende højt serviceniveau, at det altid er en god oplevelse at handle hos dem, der varmt kan anbefales. Læs mere i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

Read more

Hver gang man besøger den danske webbutik Dorch & Danola, bliver man altid præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg inden for blandt andet Milwaukee maskiner, Festool støvsugere og en masse andet godt værktøj. Butikken er en populær butik at starte i, når danske håndværkere og gør-det-selv folk skal købe nyt værktøj, og har man bare én gang handlet hos dem, så er dét egentlig ikke så overraskende. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen herunder.

Read more

Det er altid en god ide at udstyre sin arbejdsplads med sikkerhedssystemer, for at skabe en god tryghed for sig selv og sine medarbejdere. Hos KBJsikring.dk tilbyder de et væld af lækre produkter til fordel for sikkerheden. Her kan du blandt andet finde en billig alarm til erhverv, professionel videoovervågning samt meget andet. Klik dig ind på hjemmesiden og se hele udvalget på www.kbjsikring.dk.

Read more

Hos Designerlys.dk finder du bl.a. Artemide og Frandsen lamper. Læs mere om disse to mærker her i butikken, og find info om det komplette udvalg på www.designerlys.dk, der også indeholder belysning fra en lang række af andre mærker.

Read more

Bestil en bordventilator til dit hjem eller virksomheden hos Av-Cables.dk, der har alt i faner og køling inkl. Smart Home løsninger. Køb også TV beslag til konkurrencedygtige priser online, hvor der også tilbydes dag til dag levering.

Read more

Når så mange danske gaming-entusiaster vælger at købe ny computer hos Føniks Computer, er det langt fra noget tilfælde. Det skyldes tværtimod at butikken har et af landets absolut bedste udvalg, med modeller som Lenovo Legion på lager, og at man samtidig kan købe alt det ekstra udstyr man nogensinde kunne drømme om, f.eks. et par gode PC højtalere. De gode priser og det høje serviceniveau har helt sikkert også noget med det at gøre! Læs mere herunder hvis du er nysgerrig og vil vide mere.

Read more

Av-Cables.dk forhandler SMA kabler og micro USB stik. På hjemmesiden finder du et af de mest omfattende onlineudvalg i elektronik, tilbehør og ledninger.

Read more

2BM er et IT-konsulenthus, som har specialiseret sig i SAP og alt, der vedrører dette. Således er de blandt landets bedste til SAP projektimplementering og projektledelse, ligesom de har en masse dygtige Internet of Things konsulenter ansat til at hjælpe dig og din virksomhed med at være mere agile i en tid, hvor alting forandrer sig hurtigere og hurtigere.

Read more

Bestil en Amazon Kindle Paperwhite e bogslæser online, eller vælg en af de velomtalte ebook readers fra Kobo. Alle læseheste bør kigge på udvalget hos eBookReader.dk.

Read more

10/15