Elektronik & IT

Vil du gerne være opdateret på den nyeste elektronik, teknologi og IT? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erhversmagasinet.dk er vi netop klar over, at det kan være svært at følge med det konstant udviklende marked, hvor der hele tiden kommer nye teknologier, elektronikapparater og brands til. Derfor finder du her på siden en række artikler, informationer og nyheder om branchens bedste forhandlere og produkter. Vi giver dig dermed mulighed for at få et let overblik over de nyeste IT trends og produkter på markedet. Her kan du finde artikler om alt fra højtalere til trådløse opladere med links til forhandlere og yderligere information. Du kan derfor nemt finde den information, som du søger, i vores artikler. Læs meget mere i de forskellige pressetekster og artikler herunder for at holde dig opdateret og informeret om IT- og elektronikmarkedet.

Lækkert gaming udstyr handler om mere end blot funktion. FOURZE formår at kombinere det designmæssige med høj ydeevne og masser af detaljer. Kigger du efter gaming stole eller en ny strømforsyning, som kan understøtte din byg-selv PC? Der er fordele ved at handle online på deres egen hjemmeside. Klik ind på fourze.dk, der også tilbyder bundles.

Read more

Hvad end der altid, eller blot i perioder, er travlt på telefonlinjen i din forretning, er www.edelmann-kontorservice.dk det rette sted for dig at finde telefonservice til dine kunder, som du kan skræddersy præcis efter din forretnings profil og præferencer. Her finder du et hav af skønne ydelser, som både dine medarbejdere og kunder kan nyde godt af. Tjek selv enten telefonpasning eller telefonreceptionist m.fl. ydelser ud for at se, hvilken der er den rette for din virksomhed at indføre.

Read more

Der er virkelig noget om snakken, når folk siger, at udvalget er ekstra stort hos danske Av-Cables.dk. Her finder man f.eks. alt lige fra en fin lyskæde til haven eller til juletræet, til 5G mobilt bredbånd antenner. Uanset hvilken type produkter man køber hos dem, opnår man flere gode kundefordele, f.eks. venlig og imødekommende kundeservice og dag til dag-levering. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Read more

Nogle gange er det fantastisk at danse hele natten, mens andre gange vil man hellere fordybe sig i en god bog. Der er sket meget med den måde, som verdensborgere læser på. Med en e-bogslæser fra bl.a. PocketBook og Amazon Kindle har man hurtigt adgang til de nyeste udgivelser og klassikere fra fortiden. Køb readers, covers, skærmbeskyttelse, Bluetooth-højtalere m.m. hos eBookReader.dk.

Read more

Luminex A/S leverer belysning i samlede løsninger til arkitekter, bygherrer og lignende, der ønsker en samlet kvalitetsløsning uden kompromiser. Se eksempler på deres faglighed ved at kigge på referencerne. De har udført omfattende projekter til kendte firmaer og institutioner, der er listet på luminex.dk.

Read more

Find nemt din nye båndpudser eller bænksliber hos Dorch & Danola. Der er tale om en webshop, som kan forsyne danskere med alt fra A til Z i elværktøj. Samtidig fører de et stort udvalg til trædrejning, hvor der f.eks. er trædrejebænke og bor at vælge imellem. På www.dorchdanola.dk specialiserer de sig i de bedste mærker (og til lave priser vel at mærke) inkl. Rubio Monocoat, Festool og Scheppach.

Read more

Vil du købe en flot gaming stol? Kigger du efter et lækkert gamer headset i fin kvalitet, eller leder du efter andet i udstyr til rimelige priser? FOURZE bør være på din radar. De tilbyder også PC’er med kvalitetskomponenter fra NVIDIA, Intel etc.

Read more

Vi joker tit med den danske sommer, som jo ganske ofte er en regnfuld affære. Men det har dog vist sig, at det godt kan blive temmelig varmt – i hvert fald de seneste år. Derfor bør enhver dansker overveje købet af en ventilator. Den kan virkelig gøre meget for velvære, når termometret har taget springet langt over de 20 grader. Hvis din lejlighed eller dit værelse har meget svært ved at komme af med varmen, så er der måske brug for ekstra forstærkninger. Du finder også mere kraftige muligheder end en bordventilator på www.av-cables.dk. Vi kommer også til at kigge på deres udvalg af iPhone tilbehør i denne artikel.

Read more

De fleste af os har brug for et trådløst headset i dagligdagen. Men hvor køber man det henne, når det er tid til at kassere det gamle? Følg linket i artiklen for at få svar på dette. Her vil vi kigge lidt på markedet samt de forskellige typer af trådløse headset, man kan vælge imellem. Forhåbentligt bliver du lidt klogere inden dit næste køb!

Read more

Prøv at klikke ind på www.av-cables.dk, næste gang du mangler elektronik. De fører et usædvanligt stærkt sortiment med nogle af de bedste mærker. Bestil en ventilator, et gamer headset noget tredje, fjerde, femte osv. hos Av-Cables.dk. Det er billigt, og du får tilmed dag til dag levering, også hvis du søger efter Playstation 5 controller kabler, Smart Home kontakter og velcrobånd.

Read more

10/35