Elektronik & IT

Vil du gerne være opdateret på den nyeste elektronik, teknologi og IT? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erhversmagasinet.dk er vi netop klar over, at det kan være svært at følge med det konstant udviklende marked, hvor der hele tiden kommer nye teknologier, elektronikapparater og brands til. Derfor finder du her på siden en række artikler, informationer og nyheder om branchens bedste forhandlere og produkter. Vi giver dig dermed mulighed for at få et let overblik over de nyeste IT trends og produkter på markedet. Her kan du finde artikler om alt fra højtalere til trådløse opladere med links til forhandlere og yderligere information. Du kan derfor nemt finde den information, som du søger, i vores artikler. Læs meget mere i de forskellige pressetekster og artikler herunder for at holde dig opdateret og informeret om IT- og elektronikmarkedet.

Prøv at klikke ind på www.av-cables.dk, næste gang du mangler elektronik. De fører et usædvanligt stærkt sortiment med nogle af de bedste mærker. Bestil en ventilator, et gamer headset noget tredje, fjerde, femte osv. hos Av-Cables.dk. Det er billigt, og du får tilmed dag til dag levering, også hvis du søger efter Playstation 5 controller kabler, Smart Home kontakter og velcrobånd.

Read more

Lite-House har mange forskellige slags lamper og belysning. Hvis du skal bruge en udendørslampe eller måske en læselampe, så læs med her.

Read more

Vi sætter større og større designmæssige krav til vores elektronik i hjemmet. Der skal selvfølgelig være plads til at leve højteknologisk, da det for mange ikke er et valg, men mere en nødvendighed anno 2020. Hvis du ikke bryder dig om at kigge på ledninger, så er USB stikkontakter værd at overveje. Et af de populære valg er fra Fuga serien, som både laver vægdåser til USB 2.0 og USB 3.0.

Read more

Det er blevet rigtig populært at designe personlige fotobøger, og det er nu også nemmere og billigere end nogensinde før. Hos Fotobog.nu får du nemlig dag til dag levering på billedbøger, og der er ingen mellemhandlere, som skal have deres del af dine penge. Se også de gode fotokalender tilbud online på www.fotobog.nu, som står klar til at vejlede dig omkring processen, hvis du har spørgsmål. De tilbyder også fotokort og fremkaldelse af fotografier online.

Read more

Føniks Computer står for professionel ekspertise, og kan med sikkerhed levere produkter inden for så godt som alle kategorier af elektronisk udstyr, inklusiv TP-LINK produkter, ny stationær PC, gaming udstyr, bærbare computere, tilbehør til computere som mus, tastatur etc. og meget mere. Og takket være et gennemløbende højt niveau af kvalitet, vil en handel gjort hos dem altid være en handel som man kan være sikker på at kunne få masser af glæde af.

Read more

Få mere frihed med din smartphone. Av-Cables.dk forhandler iPhone 12 adaptere til ethvert formål og billigere end konkurrenterne. Access Points til bedre fordeling af netværkssignalet kan også købes online og med dag til dag levering samt et hav af andre fordele, du kan læse mere om her.

Read more

Når man køber en universal fjernbetjening, så slipper man pludselig for en masse andre, som bare ligger og flyder. Hos Av-Cables.dk finder du også kabelskjulere, der ligeledes er med til at bringe lidt helhed tilbage i rummet igen.

Read more

Køb alt til iPhone som f.eks. kabler og trådløse opladere med Qi-teknologi. Av-Cables.dk har alt det, du mangler til at udnytte din Apple smartphone 100 %.

Read more

Ledninger og kabler behøver du kun at bestille ét sted fra. Av-Cables.dk forhandler f.eks. netværkskabler og Micro SD kort. Bestil crimptang værktøj, Cat 6a netværksstik og meget andet online – altid med prisgaranti, og med mulighed for dag til dag levering, hvis varen/varerne er på lager. Apple AirPods og HDMI stik er naturligvis også en del af udvalget, ligesom at du kan købe SATA kabler, interne PC strømkabler og Keystone stik online – alt sammen nemt og bekvemt via www.av-cables.dk.

Read more

Køb iPhone kabler og iPad Air 2 covers fra et stort udvalg og til særdeles stærke priser hos Av-Cables.dk. Denne elektronikforhandler har et af de bedste prislejer i DK, set fra kundens perspektiv. Du finder også alt i kabelskjulere, Playstation 4 controllere, Google Chromecast, løse ledninger og meget mere – alt sammen lidt billigere end hos de fysiske konkurrenter og online webshops i landet.

Read more

10/26