Elektronik & IT

Vil du gerne være opdateret på den nyeste elektronik, teknologi og IT? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erhversmagasinet.dk er vi netop klar over, at det kan være svært at følge med det konstant udviklende marked, hvor der hele tiden kommer nye teknologier, elektronikapparater og brands til. Derfor finder du her på siden en række artikler, informationer og nyheder om branchens bedste forhandlere og produkter. Vi giver dig dermed mulighed for at få et let overblik over de nyeste IT trends og produkter på markedet. Her kan du finde artikler om alt fra højtalere til trådløse opladere med links til forhandlere og yderligere information. Du kan derfor nemt finde den information, som du søger, i vores artikler. Læs meget mere i de forskellige pressetekster og artikler herunder for at holde dig opdateret og informeret om IT- og elektronikmarkedet.

Når du har investeret i en god og dyr computer, så skal du også passe godt på den. Computere er forholdsvis skrøbelige, og har selvfølgelig ikke særlig godt af slag og ridser.  Derfor skal du tænke dig godt om, når du har din computer med på farten. Du kan ikke bare putte din laptop ned i rygsækken eller kufferten, når du tager ud af døren. Hvis du vil undgå skader på din computer, så skal du have dig en computer taske.  Beskyt din computer med en computer taske Når du køber dig en ny computer, så kommer den nogle gange med et hylster, som kaldes et “computer sleeve.” Det er et tyndt stofhylster, som din computer kan ligge i, når du ikke bruger den.  Dog er dette hylster ikke altid nok til at beskytte computeren. Derfor kan det godt betale sig, at pakke computeren ned i en taske. Tasken beskytter dit kæreste eje, når du skal transportere den fra et sted…

Læs mere

Varmepumper har taget verden med storm og er blevet et populært valg for energibevidste boligejere. Disse innovative systemer til opvarmning og nedkøling kan ikke kun hjælpe med at reducere dine energiomkostninger markant, men de bidrager også til at skåne miljøet. I denne artikel vil vi udforske, hvordan en varmepumpe fungerer, og hvorfor de er en fremragende investering til dit hjem.

Read more

Hos www.headset.dk kan du regne med at blive præsenteret for nogle af de bedste sortimenter af alt, der hedder høretelefoner, headsets og tilbehør hertil. Den professionelle hjemmeside er eksperter indenfor området, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige den slags headset, du er på udkig efter. Hvad end du leder efter headset til privaten, til dit arbejde eller måske din fritid, så er der gode chancer hos Headset. Gå på udkig mellem de mange sortimenter, der også rummer kvalitetsbrands, heriblandt Plantronics og Jabra headset m.fl. Snyd ikke dig selv for de gode udvalg, men handl her i dag.

Read more

Netværk i hjem og på arbejdspladsen bør uden tvivl forbinde uden kvaler, uanset hvor du befinder dig i bygningen. Av-Cables.dk forhandler forskellige løsninger til dig, der har et temperamentsfuldt netværk, der hopper fra når du ser film, spiller eller laver andet på nettet. Deres store udvalg af Access Points, er uden tvivl en god løsning til et mere stabilt netværk.

Read more

Hos Av-Cables.dk kan du altid være sikker på at finde det helt rigtige udstyr til din telefon eller tablet. De forhandler nemlig et stort udvalg af produkter i høj kvalitet, der spænder lige fra Micro SD kort til trådløse høretelefoner – alt sammen til nogle af markedets bedste priser.

Read more

Lækkert gaming udstyr handler om mere end blot funktion. FOURZE formår at kombinere det designmæssige med høj ydeevne og masser af detaljer. Kigger du efter gaming stole eller en ny strømforsyning, som kan understøtte din byg-selv PC? Der er fordele ved at handle online på deres egen hjemmeside. Klik ind på fourze.dk, der også tilbyder bundles.

Read more

Hvad end der altid, eller blot i perioder, er travlt på telefonlinjen i din forretning, er www.edelmann-kontorservice.dk det rette sted for dig at finde telefonservice til dine kunder, som du kan skræddersy præcis efter din forretnings profil og præferencer. Her finder du et hav af skønne ydelser, som både dine medarbejdere og kunder kan nyde godt af. Tjek selv enten telefonpasning eller telefonreceptionist m.fl. ydelser ud for at se, hvilken der er den rette for din virksomhed at indføre.

Read more

Man skal aldrig kigge i lang tid hos Føniks Computer for at finde en god handel. Det gælder også, hvis man besøger dem for at købe ny skærm til computeren. Skal du således fx bruge en 4K gamer skærm, vil forhandleren helt sikkert være klar til at levere den helt rigtige. Derudover har butikken også udvidet deres udvalg inden for refurbished hardware gevaldigt, deriblandt i kategorien refurbished tablet. Læs mere om begge dele herunder.

Read more

Der er virkelig noget om snakken, når folk siger, at udvalget er ekstra stort hos danske Av-Cables.dk. Her finder man f.eks. alt lige fra en fin lyskæde til haven eller til juletræet, til 5G mobilt bredbånd antenner. Uanset hvilken type produkter man køber hos dem, opnår man flere gode kundefordele, f.eks. venlig og imødekommende kundeservice og dag til dag-levering. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Read more

Nogle gange er det fantastisk at danse hele natten, mens andre gange vil man hellere fordybe sig i en god bog. Der er sket meget med den måde, som verdensborgere læser på. Med en e-bogslæser fra bl.a. PocketBook og Amazon Kindle har man hurtigt adgang til de nyeste udgivelser og klassikere fra fortiden. Køb readers, covers, skærmbeskyttelse, Bluetooth-højtalere m.m. hos eBookReader.dk.

Read more

10/41