Køb en mundblæst Anna von Lipa kande eller vase hos Remix by Sofie

Køb en mundblæst Anna von Lipa kande eller vase hos Remix by Sofie

På remixbysofie.dk finder du et bredt udvalg af produkter, der alle har sin egen tilblivelseshistorie. Derfor er der heller ikke tale om samlebåndsvarer, når du køber en smuk, mundblæst Anna von Lipa vase eller kande hos dem. Læs mere om mærket og dets unikke historie her i artiklen.

Gør bordopdækningen unik med en Anna von Lipa vase fra www.remixbysofie.dk

Hvis du er på udkig efter noget nyt, du kan udsmykke dit hjem med, så er en Anna von Lipa vase et rigtig godt bud. Hos Remix by Sofie finder du et bredt udvalg af vaser af dette mærke samt andre pyntegenstande, glas og beauty produkter. Fælles for alle varerne er, at der er fokus på kvalitet og bæredygtighed, hvorfor du heller ikke finder de gængse mainstreamvarer eller produkter, der er masseproduceret på deres hylder. De smukke Anna von Lipa vaser falder fint ind under denne kategori, da de er mundblæste og fremstillet i Tjekkiet efter de gamle traditioner inden for glaspusteri. Den enkelte Anna von Lipa vase er således fremstillet i den tjekkiske by, der har lagt navn til brandet, og hvor det danske par bag virksomheden også selv bor. På www.remixbysofie.dk finder du et bredt udvalg af de smukke vaser, der blandt andet indbefatter det smukke og populære pindsvinemønster samt vaser med swirl. Med en Anna von Lipa vase giver du middagsbordet og indretningen generelt et friskt og moderne pust, idet vaserne byder på masser af forskellige mønstre og farver. Klik dig ind på hjemmesiden og find din egen favorit i sortimentet.

Match mønstre og farver på din Anna von Lipa kande med dine Anna von Lipa glas

Udover vaser kan du hos Remix by Sofie også anskaffe dig en elegant Anna von Lipa kande, der på samme måde som vaserne giver middagsbordet et ekstra pift. Deres Anna von Lipa kander fås ligeledes i et væld af farver og mønstre, herunder en flot swirl kande. Du har også rig mulighed for at mixe og matche din Anna von Lipa kande og med glas af samme mærke på kryds og tværs af farver og mønstre, hvilket kan være med til at give din bordopdækning et unikt visuelt udtryk. Kanderne fås både i en høj, smal udgave og en rund udgave, hvor begge fås i forskellige størrelser fra 0,5 liter til 2,6 liter. Der er derfor rig mulighed for at finde en dekorativ, mundblæst kande, der falder i netop din smag.