Marc by Marc Jacobs ur og Seiko dameur fås hos exklusivguld.dk

Marc by Marc Jacobs ur og Seiko dameur fås hos exklusivguld.dk

Exklusiv guld og sølv Aps åbnede i 2007, og har siden da forhandlet guld, sølv, brillanter og meget andet fra butikken i Farum eller på www.exklusivguld.dk. De mange dedikerede medarbejdere deltager årligt i relevante internationale smykkemesser, og holder sig på denne måde orienteret i tidens trends og tendenser. Find bl.a. Seiko dameur og Marc by Marc Jacobs ur.

Seiko dameur i tidløse design passer til dine outfits

En tendens, der aldrig går af mode er et smykke som Seiko dameur. Et Seiko dameur er det perfekte smykke til dit håndled eller dit smykkeskrin — og med god grund. Et Seiko dameur er nemlig et produkt, der stammer fra en lang og rig tradition for design og teknologi indenfor ure. Denne historie betyder, at mærket i dag er et af verdens ledende brands, respekteret for deres innovative design og fantastiske teknologier. Et Seiko dameur lægger sig derfor altid op ad en virksomhed, der har et naturligt drive for at innovere og for at levere produkter i den bedste kvalitet muligt. Find for eksempel et Seiko dameur i 28 mm, med en 48 diameter på urkransen. Dette quartz urværk består af en stål urlænke med foldelås og safir glas over den hvide urskive. Dets elegante design gør det oplagt til dig, der holder af tidløse designklassikere.

Marc by Marc Jacobs ur i rosaguld brugs til alle lejligheder

Find også et Marc by Marc Jacobs ur i det flotte uvalg. Et Marc by Marc Jacobs ur finder du lige nu til fantastiske priser på www.exklusivguld.dk. Disse flotte kvalitetsure føres nemlig til skarpe outlet priser i flere forskellige designs. Et Marc by Marc Jacobs ur fra den store webshop fås i designs, hvor urkassen er udformet som to sammenkoblede J’er. Disse måler 23×39 mm, hvor urskiven er hvid og selve uret fås i enten sølv, guld eller rosaguld farvet. Du finder ligeledes et Marc by Marc Jacobs ur i dette design med zirkonia rundt i urkransen. Et andet Marc by Marc Jacobs ur, der er at finde blandt udvalget af ure fra netop denne designer, er et flot ur med rosaguld farvet rund urkasse og brun læderrem. Dette Marc by Marc Jacobs ur design fås også med guldfarvet urkasse og sort læderrem, hvor begge dog har hvide urskiver. De mange Marc Jacobs ure står altså alle til rådighed til utroligt fantastiske priser i Exklusiv guld og sølv Aps’s webshop.

Når du besøger www.exklusivguld.dk mødes du derfor af lækre kvalitetsprodukter til gode priser. Her får du også altid fri fragt på bestillinger over 625 kr., hurtig levering og sikker betaling, hvis du vælger at handle online.