Hos Venus & Mars XL finder du bl.a. N+ by Nör tøj og en boheme kjole til skarpe priser

Hos Venus & Mars XL finder du bl.a. N+ by Nör tøj og en boheme kjole til skarpe priser

Hos Venus & Mars XL kan du finde alt i designertøj til store mænd og kvinder. Læs bl.a. om N+ by Nör tøj eller om en smuk boheme kjole her.

N+ by Nör tøj i flotte design

Leder du efter smukt tøj i store størrelser? Så kan du finde et bredt udvalg af dametøj til gode priser hos Venus & Mars XL, som sælger mange forskellige designere til super gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af N+ by Nör tøj i butikken, som laver nogle virkelig smukke og feminine design i mørke farver og med diskrete og elegante motiver. Det er feminint tøj, når det er allerbedst, og de er eksperter i pasform til store kvinder. I sortimentet med N+ by Nör tøj kan du bl.a. finde nederdele, bukser, toppe, bluser, kjoler og jakker, og du kan være helt sikker på, at du vil synes godt om den gode kvalitet. De mange forskellige smukke designs sælges til gode priser på siden og du vil helt sikkert elske de smukke mørke farver og deres elegante nordiske look. Læs mere om N+ by Nör tøj på venusogmarsxl.dk.

Komfortabel boheme kjole

Venus & Mars XL sælger mange forskellige smukke kjoler, som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du leder efter tøj i store størrelser til store kvinder, for der er mange forskellige super smukke at vælge imellem. Der er typisk mange smukke farver, nogle gange batik-inspirerede prints og tunikaformer i sortimentet med boheme kjoler, og den slags kjoler går godt med halssmykker og øreringe. Der er mange forskellige super smukke kjoler i butikken, og du kan finde alt fra festkjoler til sommerkjoler i butikken. En boheme kjole vil måske være lige noget for dig, hvis du kan lide den lidt alternative stil og ikke er bange for at gå i farver og med smykker. En smuk boheme kjole vil da sikkert være noget for dig, hvis du kan lide at gå med høje sko og med smykker. De mange flotte designs sælges billigt og er designet i plus size.