Alexandras sælger unikt og spændende tøj fra blandt andet Gentleman’s affair og Nümph

Alexandras sælger unikt og spændende tøj fra blandt andet Gentleman’s affair og Nümph

Alexandras sælger lækkert dametøj til super gode priser fra både danske og udenlandske mærker som Gentleman’s affair og Nümph.

Flot udvalg af Gentleman’s affair

Hvis du leder efter dametøj i høj kvalitet til gode priser så er Alexandras måske lige butikken for dig, for de har i hvert fald meget at byde på i den kategori. De har udvalgt deres tøj iblandt mange danske og udenlandske tøjmærker, som alle laver tøj i solid kvalitet, og du kan finde både festtøj og hverdagstøj i butikken. Der er bl.a. et flot udvalg af Gentleman’s affair til gode priser, som laver super lækkert tøj til kvinder små unikke kollektioner. De producerer kun 17 artikler i hver kollektion, og det betyder at du næsten kan være helt sikker på ikke at rende ind i nogen på gaden, der har den samme nederedel på som dig, hvis du har købt den fra Gentleman’s affair. De laver forskelligt elegant dametøj til gode priser og deres stil er i topklasse. Det er Lise Nyborg Pedersen, som står bag Gentleman’s affair og det kan du læse mere om på hjemmesiden.

Moderigtigt tøj fra Nümph

Alexandras har også et stort udvalg af tøj fra Nümph, som i mange år har lavet fantastisk flot og moderigtigt tøj til kvinder. De har en elegant stil, som giver dig super lækkert tøj til gode priser, og deres lækre design er kendte for at være holdbar og super god kvalitet. De bruger gode materialer i deres design, og det er det, der gør Nümph helt unikt og eksklusivt. De laver smukke kjoler med print, trøjer, bluser, strik, huer, toppe, nederdele, bikini, t-shirts, poloer og meget mere. Nümph er et alle tiders tøjmærke, som laver smukt og feminint dametøj med kant, og de dygtige designere ved alt om pasform og om hvor man finder de bedste materialer. Det kan mærkes, når man først får tøjet på, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge i butikken. Der er mange forskellige spændende design i kollektionen.