Tandproteser og tandimplantater er beskrevet i dybden på tandlaegernehafniahus.dk

Tandproteser og tandimplantater er beskrevet i dybden på tandlaegernehafniahus.dk

Tandlægerne Hafniahus i Randers hjælper dig med at få smilet tilbage, uanset om du har ondt i tænderne eller har mistet nogle af dem. De tilbyder nemlig professionel tandpleje, der bygger på dansk teknikerarbejde, god rådgivning og moderne tandbehandling, uanset om du går med overvejelser om at få lavet en tandbro eller går hele vejen med et tandimplantat.

Tandlægerne Hafniahus har masser af erfaring med tandproteser

Bor du i Randers eller omegnen, så kan du med fordel overveje at kigge ind hos Tandlægerne Hafniahus, hvis du har et problem med dine tænder. Du har måske mistet en eller flere tænder, og går med overvejelser om, om tandproteser kan fikse dit problem. Så bestil en tid allerede i dag og få kastet lys over dit problem. Tandlægerne Hafniahus tilbyder nemlig både professionel rådgivning og moderne tandbehandling, der kan hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning. Hos dem er patienten nemlig altid i fokus. Vil du gerne vide mere om klinikken eller muligheden for at få en tandprotese, så klik ind på tandlaegernehafniahus.dk eller følg ovenstående link og læs mere.

Tandimplantater hos Tandlægerne Hafniahus – den fuldstændige løsning

Er en tandprotese ikke lige løsningen for dig, kan du altid overveje muligheden for tandimplantater. I modsætning til tandprotesen, er et tandimplantat nemlig en fuldstændig og permanent løsning. Her placeres en lille skrue af uforgængeligt titanium nemlig i kæbeknoglen som en erstatning for tandroden, og herpå kan så monteres en kunstig tand. Tandlægerne Hafniahus i Randers tilbyder også denne mulighed som en del af deres services, og er du i tvivl om, hvad der er rigtigt for dig, har du altid mulighed for at gøre brug af deres kyndige rådgivning.

Har du et problem med dine tænder, som du godt vil drøfte med en professionel tandlæge, så tøv ikke med at kontakte Tandlægerne Hafniahus. Hos dem er patienten altid i fokus, og de går hverken på kompromis med kvalitet eller pris, når de hjælper dig med at holde dine tænder i topform.