Stort og prisstærkt sortiment af løbebånd og romaskiner via sagatrim.dk

Stort og prisstærkt sortiment af løbebånd og romaskiner via sagatrim.dk

Bliv endnu en tilfreds dansker med et løbebånd i eget hjem. Saga Trim sælger træningsredskaber til private inkl. romaskiner, crosstrainere og motionscykler.

Løb derhjemme på et løbebånd med mange indstillingsmuligheder

Det er lækkert at kunne løbe i ens egen stue eller på soveværelset. Hvis man har pladsen, så er det oplagt at udfylde den med et løbebånd, så man altid kan holde formen ved lige. Saga Trim er leveringsdygtige med en række modeller fra nogle brands, der har etableret sig inden for træningsmaskiner. Du kan derfor bestille løbebånd fra Tunturi, Nautilus, Schwinn med flere. Du finder også pladsbesparende løbebånd blandt sortimentet på sagatrim.dk. Her kan du shoppe modeller med pulsstyring, integrerede løbeprogrammer med mere. Det er essentielt, du køber et løbebånd, der kan holde til noget slid. Det er muligt at spare penge, hvis du vælger en af de nedsatte modeller. Hvis du gerne vil gøre et slag for din form, så overvej at købe et løbebånd til personlig brug i eget hjem. Du kan tage en løbetur i butikken i Herlev inden køb, og så sparer du også fragten, hvis du selv afhenter.

Bestil den nye romaskine fra Concept 2 eller Kettler hos Saga Trim

Det er vigtigt med den rette romaskine, hvis man er en seriøs roer. De fleste foretrækker Concept 2, som er et brand lavet af roere til roere. Deres romaskiner gør det let at holde formen ved lige. Man kan fx tage en tur på den inden arbejdet, eller lige når man kommer hjem fra en lang dag på kontoret. Der sælges også romaskiner fra andre brands end Concept 2, der ligeledes er af en anerkendt kvalitet. Bestil bl.a. en romaskine fra WaterRower eller en række varianter fra Kettler via sagatrim.dk. Det er også muligt at prøve den nye romaskine på Mileparken 30 i Herlev, hvis du vil være sikker på dit valg inden køb.

Leder du efter en online butik inden for salg af træningsmaskiner? Saga Trim kan anbefales, uanset om du kigger efter ny romaskine, nyt løbebånd eller evt. en motionscykel eller crosstrainer.