Forkæl dig selv med badesalt, bodylotion eller et af de mange andre lækre produkter fra badeanstalten.dk

Forkæl dig selv med badesalt, bodylotion eller et af de mange andre lækre produkter fra badeanstalten.dk

Badeanstalten står bag et stort sortiment af moderne hudpleje, der er produceret med lækre råvarer efter gammeldags metoder. På den måde sikrer de sig nemlig, at deres produkter holder, hvad de lover, og at alt lige fra badesalt til bodylotion forkæler dig med skønne sanseindtryk, der skaber både mental og fysisk velvære.

Badesalt der skaber både mental og kropslig velvære

I sortimentet hos Badeanstalten finder du derfor også et stort udvalg af badesalt, der kan hjælpe dig med at skabe et frirum i en travl hverdag, hvor det er fysisk og mental velvære, der er i fokus. Du skal blot tilføje det udvalgte badesalt til dit karbad, og så bare læne dig tilbage og nyde de dejlige sanseindtryk og de mange gode egenskaber fra badesaltets naturlige ingredienser. Badeanstaltens badesalte er nemlig en god blanding af havsalt, tørrede lægeurter, æteriske olier med forskellige aromaterapeutiske egenskaber og fugtgivende mandelolie, der skaber velvære for krop og sind. Hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en, du holder af, med en wellness lignende oplevelse hjemme i badekarret, så kan du med fordel klikke forbi Badeanstalten og deres webshop på badeanstalten.dk.

Prøv også Badeanstaltens naturlige bodylotion

Ønsker du foruden fysisk og mental velvære også en lækker og smidig hud, så kan du også vælge at tage et kig på det store udvalg af bodylotion, du finder i deres webshop. De har nemlig bodylotion og mange andre plejeprodukter til din krop, der kan hjælpe dig med at tage dig godt af din hud. Dette kunne f.eks. være særlige kropsolier, body butter eller deres 2i1-olie og lotion, der alle sammen er produceret med gode råvarer efter danske traditioner. Hver især har de dog forskellige egenskaber, der holder din hud smidig, virker beskyttelse eller virker fugtgivende og blødgørende. Du kan selv læse meget mere om de forskellige produkter og fordelene ved dem på deres hjemmeside.

Uanset om du er på udkig efter en bodylotion, badesalt eller et af deres mange andre naturlige produkter, kan du se det hele på deres smukt indrettede hjemmeside på www.badeanstalten.dk. Her kan du også læse meget mere om de forskellige produkter, om Badeanstalten og om visionen bag deres arbejde.