Tapas og frokostordning til firmaer i København og omegn – Diner transportable

Tapas og frokostordning til firmaer i København og omegn – Diner transportable

Tapas er perfekt til mange events! Madkonceptet er et firma i København, som tilbyder denne specialitet ud af huset. Det er også en cateringvirksomhed, som leverer frokostordning til firmaer rundt omkring i Hovedstadsområdet. Læs mere om diner transportable med hovedsæde i Ballerup på madkonceptet.dk.

Autentisk tapas ud af huset i KBH – Læs mere på madkonceptet.dk

Skal den stå på tapas? Du finder næppe en bedre leverandør end Madkonceptet, som tilbyder spansk mad til hele København. Flere og flere danskere vælger tapas som diner transportable til festen. Denne form for spansk fingerfood egner sig til alt fra receptionen til studenterfesten. Hos Madkonceptet står valget imellem en lang række af varme og kolde tapasretter og unikke desserter, der passer ind i stilen. Du kan se en liste over de mange specialiteter på www.madkonceptet.dk, hvor du også kan booke fra. Du krydser blot de ønskede tapasmuligheder af, og så betaler du en kuvertpris, der afhænger af antallet af retter. Hvis det skal være lækkert og spansk, så bestil tapas til begivenheden i København hos Madkonceptet.

Bestil en frokostordning hos Madkonceptet – Lækker og varieret frokost

Madkonceptet står også for en varieret og sund frokostordning i København. Flere danske virksomheder i hovedstaden tilmelder sig et abonnement med mad til frokostpausen. Det er et oplagt indslag for de fleste firmaer, da det er med til at give energi og overskud til den sidste halvdel af arbejdsdagen. Madkonceptet tilbyder en fremragende frokostordning, du kan læse mere om på www.madkonceptet.dk. Det er frokost, hvor der også tages hensyn til veganere, vegetarer og andre ansatte, som har specielle ønsker til kosten. Du finder meget mere info om denne frokostordning henvendt til København og omegn inde på hjemmesiden. Der er tale om gode priser i forhold til kvaliteten af retterne og råvarerne.

Madkonceptet leverer både til private og firmaer. Bestil catering af sublim kvalitet i KBH via madkonceptet.dk. Der tilbydes frokostordning til firmaer i København, tapas til studenterfesten, mad til julefrokost og meget andet inden for diner transportable. Bestil mad ud af huset allerede i dag.