Måltidskasser og mulighed for specialiteter som tilvalg

Måltidskasser og mulighed for specialiteter som tilvalg

Bestil måltidskasser hos MenuBoxen, og vælg mellem udsøgte delikatesser til specielle lejligheder via menuboxen.dk med levering i Århus, Odense og andre byer i Jylland plus på Fyn.

Delikatesser til døren som abonnent hos MenuBoxen

Der er mulighed for at vælge mellem en lang række af delikatesser hos MenuBoxen. Hvis du leder efter lidt ekstra godter, som leveres sammen med din ugentlige madkasse, så se mulighederne inden for frugt, grønt, kød, pølser, pålæg, vin og ost. Der tilbydes også snacks og gavekurve med godter fra anerkendte leverandører, ligesom det er gældende for madkasserne hos MenuBoxen. Tilføj delikatesser til din kurv, og bring lidt luksus ind i hverdagen eller weekenden. Det fristende udvalg af specialiteter er svært at klikke væk fra, og de leveres naturligvis direkte til din dør. Kig på de mange delikatesser online, og glæd din familie med noget lækkert.

Måltidskasser til familien eller singlen

MenuBoxen er primært kendt for de to typer af måltidskasser – AftenBoxen og LowCarbBoxen. Begge dele fås til tre eller fire aftensmåltider per uge. AftenBoxen er den klassiske variant med nemme og lækre retter, hvor børnene også kan hjælpe til i køkkenet. LowCarbBoxen byder på lækkerier med færre kalorier og færre kulhydrater. Denne måltidskasse kunne fx være relevant til dig, der prøver at tabe nogle kilo. Der hører en madplan til hver forsendelse af måltidskasser, som du kan læse på menuboxen.dk. Denne varierer fra uge til uge, så du ikke kører træt i et abonnement hos MenuBoxen. Disse måltidskasser er nøje sammensat ud fra fødevarer af pålidelige leverandører, og derfor er du garanteret lækker hverdagsmad til døren. Deres måltidskasser ankommer inden mandag aften, og denne service er tilgængelig i store dele af Jylland samt på Fyn.

Hvis du er blevet interesseret i at kigge nærmere på måltidskasser fra MenuBoxen, så er der mere info at læse på deres hjemmeside. Der kan du også se et kort over de geografiske områder, hvor du kan få mad leveret til døren inkl. byer som Vejle, Horsens, Odense og Århus. Husk også at kigge på de forskellige delikatesser. Mon ikke, der er noget, som frister?