Levering af sunde måltidskasser og madkasser fra Den Grønne Asparges

Levering af sunde måltidskasser og madkasser fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges leverer måltidskasser til hele Danmark (brofaste dele af landet). Bestil sunde madkasser og bokse med ingredienser til madlavning for hele familien.

Levering af måltidskasser til hele DK

Hos Den Grønne Asparges kan du vælge imellem en række måltidskasser. Der er på nuværende tidspunkt tre styks – Inspirationskassen, Slankekassen og Familiekassen. Slankekassen kan du læse mere om i næste afsnit. Familiekassen er oplagt til børnefamilier, hvor man ønsker sunde og velsmagende retter, der falder i god jord både hos børn og voksne. De nemme retter gør det oplagt at inkludere børnene i madlavningen. Hvis du vælger den med inspiration, så modtager du friske råvarer i bokse til døren, som du kan bruge til at lave mad fra hele Verden. Slip for at handle ind klokken 1630, når alle andre børnefamilier også står i kø i supermarkedet. Det er nemmere at lave sund mad fra bunden af, når man ikke skal planlægge måltiderne og købe ingredienserne ind. Flere og flere danske familier, men også par og singler, har fået øjnene op for denne gyldne mulighed, der giver god og nærende mad i hverdagen med meget mindre besvær. Bestil måltidskasser på abonnement hos Den Grønne Asparges. Læs mere om principperne, menuerne og priserne online, og bestil en måltidskasse allerede i dag.

Sunde madkasser frem til din hoveddør – Klik ind på www.dengrønneasparges.dk

Se udvalget af sunde madkasser hos Den Grønne Asparges, som tilbyder Slankekassen til personer, der ønsker mindre kalorier i aftensmaden. Der er nemlig skæret ned for både kulhydrater og kalorier, hvis man vælger Slankekassen. Det er madkassen for dig, der vil leve lidt sundere. Denne madkasse kan naturligvis også fås til singlen, parret eller den store børnefamilie. Vælg også, om du vil have fisk eller ej, og om du ønsker ingredienser leveret til tre eller fire måltider om ugen. Med madkasser og medfølgende menu kræver det langt mindre overskud at lave aftensmad.

Se de tre forskellige madkasser på dengrønneasparges.dk. Bestil sunde måltidskasser og bokse med råvarer til hele familien online.