Lækre lakridspastiller og lakridsrødder fra Amarelli Nordic ApS

Lækre lakridspastiller og lakridsrødder fra Amarelli Nordic ApS

Amarelli Nordic ApS tilbyder lakridspastiller og lakridsrødder online. Du vælger selv, om du betaler med MobilePay eller betalingskort. Samtidig får du fri fragt, og hvis du vælger at købe for over 200 kr., er der en gratis prøve.

Køb lakridspastiller hos officiel importør med mulighed for MobilePay

Der er stor forskel på de lakridspastiller, som man kan købe i supermarkedet, og dem som man finder på amarellishop.dk. Smag selv, hvordan ægte lakrids fra Italien skal smage. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Der benyttes nemlig arabisk gummi, der er helt naturligt. Samtidig benyttes der ikke gelatine i produkterne. Gummi Arabicum sikrer, at der er godt bid i lakridspastillerne. De smelter ikke hurtigt væk i munden, men giver en længere og mere karakterfuld nydelse. På www.amarellishop.dk kan du hurtigt bestille med gratis fragt. Deres pastiller med lakrids fås i flere udgaver. Lad mig anbefale en af deres klassiske smagsudgaver med appelsin. Lige meget hvad, du vælger, kommer du ikke til at gå galt i byen. Shop pastillakrids fra den officielle forhandler, og vær sikker på at få det stærkeste udvalg. Læs yderlige omkring lakridspastiller via amarellishop.dk.

Ægte lakridsrødder og lakridspulver fra Italien hos www.amarellishop.dk

Du er selvfølgelig også sikret vidunderlig kvalitet, når du køber lakridsrødder fra Amarelli Nordic ApS. Du får den ægte vare fra Calabrien, som dyrkes langs de skønne kyststrækninger, der giver sublime dyrkningsbetingelser. Det har gjort Amarelli lakridsrødder eftertragtede i hele Verden. Du finder også lakridspulver i naturligste kvalitet, som er en ingrediens, der er nem og fantastisk lækker at bruge til et væld af ting. Lakridsroden har en vidunderlig, kraftig smag, som ikke er til at tage fejl af. Prøv evt. først med et lille bundt på 70 gram. Hvis du vil have en større mængde, så kan dette også lade sig gøre til en lavere pris per gram. For yderligere spørgsmål omkring lakridsrødder, bør du besøge Amarelli Nordic ApS online.

Køb lakridsrod og pastillakrids fra den officielle importør. Hos amarellishop.dk finder du også dragéret lakrids og lakridsbolcher blandt sortimentet.