Inden for københavnske frokostordninger, så er firmafrokost fra Madkonceptet klart at foretrække

Inden for københavnske frokostordninger, så er firmafrokost fra Madkonceptet klart at foretrække

Det skal også være lidt hyggeligt, når det blot er tirsdag eller torsdag. Hvorfor ikke få frokosten udefra? Der kan Madkonceptet nemlig hjælpe. Er jeres virksomhed beliggende i KBH eller omegn? Så tilmeld jer firmafrokost, og oplev hvor lækkert, det er med friske retter lige til døren. I skal ikke betale ekstra gebyrer, hvis der ønskes mad uden kød eller lignende til bestemte personer.

Frokostordning i forhold til de individuelle behov hos medarbejderne på arbejdspladsen

Frokosten er et af de vigtigste måltider i løbet af dagen. Hvis man skipper dér, kan det være svært at have energi til resten af dagen. Mange virksomheder vælger simpelthen at forære de ansatte frokost for at øge produktiviteten og skabe en bedre arbejdsplads. Andre steder betaler man fælles. Hvad end I ønsker af betalingsorden er selvfølgelig op til jer. I kan tilmelde jer allerede i dag. De mange fordele vil hurtigt gå op for jer. Der er faste elementer, men også masser af variation. Frokostordningen står på ugentlig dessert og osteanretning, og så er der nogle daglige madstrukturer: 1 varm ret plus fristende tilbehør samt 1 salat med fylde, gode kulhydrater og proteiner. I får hjemmebagt brød, masser af pålæg og også 1 grøn salat, hvor der kommer en lækker dressing til. God mad kan nemt være simpelt. Når råvarerne og tilberedningen er i top, så har man noget at glæde sig til hver dag på arbejdet med en frokostordning fra madkonceptet.dk.

Besøg madkonceptet.dk for at tilmelde firmafrokost allerede nu

Standardfrokosten består af nogle faste elementer, hvor der er indbygget variation i, som vi kiggede lidt på i forrige afsnit. Det er også muligt med tilvalg til firmafrokost som f.eks. kage, smør og smørrebrød. Vælg også sandwich, kolonialvarer og økologisk mælk. I kan også få fyldt frugtskålen med frisk frugt fra torvet. Hvorfor ikke prøve et af deres tilvalg til firmafrokost, og få en skræddersyet løsning? Det koster ingen penge at tage højde for alternativer til svinekød, veganere, allergikere etc., når man er tilmeldt firmafrokost på abonnement via madkonceptet.dk.