Forkæl dine medarbejdere med en sund og lækker firmafrokost

Forkæl dine medarbejdere med en sund og lækker firmafrokost

Har du ikke fundet den optimale løsning omkring jeres firmafrokost, så klik her og kom ind frokostplus.dk, hvor du finde de bedste frokostordninger, som sikrer at din arbejdsplads, får en sund og lækker frokost hver dag, som øger energien og arbejdsmoralen.

Sund og lækker firmafrokost

Når du har undveget de mange ’klik her’ reklamer og ender på frokostplus.dk, så kan du med fordel vælge en sund og lækker frokostordning hos Frokost+. Her er du sikker på at få mad i høj kvalitet, som bidrager til at øge energien og moralen hos medarbejderne, men også skabe forudsætninger for et bedre og mere socialt miljø på arbejdspladsen. Frokostplus.dk laver årligt store undersøgelse blandt deres kunder, og der er masser af positive tilbagemeldinger. 100% af tilbagemeldingerne melder om, at Frokost+ holder hvad de lover. Det betyder, at du får lige præcis den firmafrokost, som du håber på, og endda lige til døren. Hvis din virksomhed er i Østjylland, så leverer Frokost+ nemlig din firmafrokost til dig. Du slipper for bøvlede afhentninger, og for at tage tid ud af din kalender, og står tilbage med et fremragende produkt, i form af en lækker frokost og glade kollegaer. Det er nemlig i frokoststuen at frokostplus.dk er med til at skabe de gode oplevelser for deres kunder.

Frokostordning med sunde råvarer

Det er vigtigt, at stille krav til jeres frokostordning, da det har stor indflydelse på jeres medarbejderes sundhed, men også det sociale miljø, som I direkte har indvirkning på igennem frokostordningen. Hos maduniverset.dk har de kigget nærmere på de mange fordele ved en frokostordning i Århus og hvad sunde råvarer gør for de ansatte i en virksomhed. De understreger at det selvfølgelig ikke er arbejdsgiveren, som har ansvar for, hvilken slags livsstil, som deres medarbejdere fører og heller ikke skal pådutte dem, at spise sundt, men maduniverset.dk mener, at man kan skabe rammerne før dem, som gerne vil spise sundere igennem firmafrokosten, og det kan man gøre igennem en sund frokostordning, som du kan finde hos Frokost+. For en lille virksomhed, så kan det virke omsonst at skulle betale for en god og sund frokostordning, men man kan faktisk betragte det som en investering i jeres medarbejdere, da en bedre kost leder til færre sygedage og større effektivitet.

En firmafrokost er både vigtig for det sociale og den personlige sundhed hos den enkelte medarbejder. Hvis I synes det lyder, som en god løsning til jeres arbejdsplads, så tag et kig på frokostplus.dk, og find jeres nye frokostordning.