Catering til erhvervsliv i Aarhus – udsøgt frokostordning

Catering til erhvervsliv i Aarhus – udsøgt frokostordning

Det daglige måltid på kontoret er meget vigtigt, men det bliver ofte forsømt. Hvorfor ikke blot vælge en frokostordning i stedet for, hvor alle kan være med? Det er en lettelse at slippe for at smøre madpakken eller gå hen i supermarkedet/grillbaren i pausen og bruge noget af tiden på det. På frokostplus.dk tilbyder de catering for virksomheder i Aarhus. Deres firmafrokost køres ud til firmaerne i god emballage, der holder maden intakt, frisk og lækker.

Frokostordning til alle virksomheder i Aarhus (samt Horsens, Randers m.fl.)

Hos Frokost+ er det den sunde mad, der er i fokus, og som altid leveres punktlig. Prøv denne frokostordning i Aarhus, og oplev variation fra uge til uge. Frokost+ laver alt fra klassiske retter – den mad, vi kender fra vores bedsteforældre af – til eksotiske, spændende og anderledes mad fra fjerne egne. Det er virkelig lækkert at få noget nyt og stimulerende at spise i arbejdspausen. Der er dog også plads til dem, som ved, hvad de vil have. Frokostbuffeten indeholder både variation samt nogle af de samme elementer, så alle går mætte fra bordet. Du kan booke direkte på frokostplus.dk. De kører ud mange steder i Østjylland og leverer med et smil. Én ting kan du altid forvente – en frokostordning i særklasse. Kokkene er dygtige til at behandle de gode råvarer med den respekt, de fortjener. Det kan smages, også efter den er transporteret hen til jeres hoveddør. Fordi hos Frokost+ leverer de altid i seriøs emballage.

Catering i Aarhus med mulighed for at tilgodese vegetarer, veganere m.m. – Frokost+

Bestil catering i Aarhus online, og få nærende mad, man bliver mæt af. Retterne varierer fra dag til dag, men det gør deres høje kvalitet og gode service aldrig. De arbejder altid på højtryk for at holde det høje niveau, de har sat for sig selv. Det giver nemlig en cateringoplevelse lidt ud over det sædvanlige, som man finder i Aarhus. Få hele verdens cuisine leveret direkte hen til kontoret. Det er en unik madoplevelse at være tilmeldt deres frokostabonnement til erhverv. Det hele forløber nemt og punktligt, så I ikke skal tage stilling til alt muligt i det daglige. Det gør, at I kan fokusere på det, I er bedst til, og samtidig glæde jer til at modtage frokosten lige til døren, så den er klar ved frokostpausen.