Tempur senge og Frandsen lamper – Design i verdensklasse

Tempur senge og Frandsen lamper – Design i verdensklasse

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger de bedste produkter. Det brede sortiment byder bl.a. på Frandsen lamper og Tempur senge, som fås i den bedste kvalitet.

Frandsen lamper hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup er udbyder af en lang række boliginventar og meget andet. Herunder findes bl.a. de flotte Frandsen lamper, som fås i nogle flotte, stilrene og tidløse design. Frandsen Retail har fremstillet designerlamper siden 1968, så der er mange års erfaring bag de flotte lamper, der giver hjemmet flotte former, farver og lys. Alle Frandsen lamper er fremstillet i smukke materialer, der sikrer at produkterne udstråler en god signalkvalitet og smag. Der findes ligeledes mange forskellige slags Frandsen lamper, hvor der hos ILVA Max Jessen Terndrup både findes gulvlamper, bordlamper, pendler og væglamper. Klik eventuelt ind på www.max-jessen.dk og kig det store og lækre udvalg igennem af Frandsen lamper.

Tempur seng for den bedste sovekomfort

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup også et flot udvalg af Tempur senge, som fås i den bedste kvalitet. Med en Tempur seng sikres en perfekt afslappet stund, hvor det vil føles som om du svæver. De lækre Tempur senge byder på den bedste komfort, hvor sengen vil tilpasse sig din kropsform, så den giver optimal støtte. På den måde kan du få en god nats søvn i de bløde materialer, så du kan vågne og være klar til dagen, der venter. Tempur sengene har en masse erfaring og videnskab bag sig, og du får derfor en seng hvor der er taget forbehold for stort set alt. Du kan derfor i udvalget hos ILVA Max Jessen Terndrup finde lige præcis den seng du kunne tænke dig, da der er mange forskellige muligheder. Læs mere på www.max-jessen.dk.

Besøg ILVA Max Jessen Terndrup allerede i dag, hvis du er på udkig efter nyt boligtilbehør og en ny seng, i den højeste kvalitet.