Online forhandler af Willow Tree krybbespil og Willow Tree engle figurer til skarpe priser

Online forhandler af Willow Tree krybbespil og Willow Tree engle figurer til skarpe priser

Hos WT Shop kan du købe alt inden for Willow Tree figurer. Så hos Danmarks største forhandler kan du godt regne med, at du kan finde krybbespil, engle figurer og meget andet. Klik ind på webshoppen på wt-shop.dk eller læs videre, hvis du vil høre mere om de skønne produkter.

Willow Tree krybbespil

Med et æstetisk krybbespil fra Willow Tree kan du redde julen – på flere forskellige måder. For ud over at det er dejligt at have et smukt og dekorativt krybbespil stående fremme i højtiden, så er det også den perfekte gaveidé til at komme under juletræet. Et Willow Tree krybbespil fra WT Shop er nemlig også i utroligt høj kvalitet. For kunstneren bag, amerikaneren Susan Lordi, har skåret alle figurerne i hånden i piletræ, inden de støbes i polystone. Derefter bliver de individuelt håndmalet. Lordis blod, sved og tårer skinner virkelig igennem, når du ser hendes krybbespil med dine egne øjne. For der er vitterligt ingen finger at sætte på hendes arbejde. Willow Tree har eksisteret siden januar 2000, og eksempelvis krybbespillene ses i mange hjem verden over.

Willow Tree engle figurer

Willow Tree engle figurer er også enormt populære. De mange, smukke engle figurer er alle forskellige. Hvad enten du leder efter en skytsengel, en engel der fx ønsker godt helbred eller noget helt tredje, så kan du købe engle figurer hos WT Shop, som passer til dine behov. Dermed er Willow Tree engle figurer også rigtig gode gaveidéer, da de hver især har et budskab, som du fx kan give til en ven eller et familiemedlem. De skønne engle figurer er i øvrigt ansigtsløse, men det ændrer ikke ved, at de er enormt udtryksfulde – de taler simpelthen intuitivt til dig på den fineste og stærkeste måde. De er elegante, enkle og meget kraftfulde. Deres smukke stilrenhed gør dermed også, at de passer ind i de fleste hjem – sikkert også dit!