Godt udvalg af stilsikre møbler fra Wendelbo og Interstil

Godt udvalg af stilsikre møbler fra Wendelbo og Interstil

Bolighuset Werenberg er et sandt slaraffenland for dig, der elsker smukke møbler. For butikken der ligger i Brenderup på Fyn, forhandler kun markedets mest respekterede møbelproducenter, som fx Interstil og Wendelbo. Allerede nu kan du se deres store udvalg, hvis du besøger deres hjemmeside werenberg.dk.

Stilsikre Interstil produkter

Hos Bolighuset Werenberg har de altid mange stuemiljøer, som du kan lade dig inspirere af. Du er altid velkommen til at komme besøg, og hvis du har lyst til at prøve og røre de mange møbler, brugskunst- og interiørprodukter, så er der plads til det. En af de mange gengangere er Interstil, som har en meget bred profil. For ikke nok med at Interstil laver produkter til stuen, så kan du også nyde godt af deres stilsikre design i soveværelset og køkkenet med mere. Ligesom mange andre af de producenter der forhandles hos Bolighuset Werenberg, så skriver Interstil sig ind i en skandinavisk designtradition, hvor funktionalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Interstils produkter er desuden altid til en fair pris, hvilket er fantastisk, den gode kvalitet taget i betragtning.

Wendelbo møbler til ethvert hjem

Wendelbo er en anden yndet møbelproducent hos både Bolighuset Werenberg og kendere. Dette skyldes, at Wendelbo altid lykkedes med at forene deres sans for æstetik, gode håndværk og respekt for designhistorien i smukke og funktionelle møbler. De tager sig simpelthen altid godt ud – ligegyldigt hvilket hjem de måtte stå i. Oprettet i 1955 er Wendelbo samtidigt en erfaren og anerkendt møbelproducent, så fagligheden kan man ikke sætte spørgsmålstegn ved. Ligesom Interstil prissætter Wendelbo altid deres produkter fornuftigt, hvilket igen kan komme som en overraskelse, når kvaliteten er, som den er.

Så hop ind i bilen og besøg Bolighuset Werenberg allerede nu, hvis du er på udkig efter nye møbler. For med Wendelbo og Interstil på produktlisten vidner det om et bolighus, hvor de ved, hvad de laver.