Gode løsninger med New Yorker vægge og skydedøre

Gode løsninger med New Yorker vægge og skydedøre

First Floor CPH er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der er kendt for sine elegante løsninger, hvor der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. I det følgende kan du lære det spændende foretagende og to af deres mest populære produkter, New Yorker vægge og en New Yorker skydedør, meget bedre at kende.

New Yorker vægge af kvalitetsglas

Frihedsgudinden, Broadway, Sex & the City, Manhattans uendelige skyline… Listen over ikoniske artefakter, produkter og fænomener fra “The Big Apple” er lang, og de smukke New Yorker vægge, som du blandt andet kan få hos First Floor CPH, er bestemt en del af den. Med et par New Yorker vægge i hjemmet eller på kontoret får du nogle utrolige muligheder, hvilket fx skyldes, at lys gennemgangen er helt fænomenal. Således er New Yorker vægge lavet af kvalitetsglas, der skaber rummelighed samtidigt med, at væggene selvsagt bruges til at opdele rum. First Floor CPH har mange års erfaring med at designe, producere, levere og sætte New Yorker vægge op, og deres kunder tæller alt fra private til virksomheder. Derfor er de også en pålidelig samarbejdspartner, hvis du drømmer om de smukke glasvægge.

New Yorker skydedøre fra firstfloorcph.dk – Flot og moderne løsning

En New Yorker skydedør er en flot og moderne løsning til arbejdspladsen eller hjemmet, og First Floor CPH kan naturligvis også levere en model til dig. Hvis du interesseret i at høre mere om en deres løsninger og produkter, som fx en New Yorker skydedør, hører det venlige, dedikerede og erfarne personale fra den anbefalelsesværdige design- og produktionsvirksomhed hellere end gerne fra dig. Du kan også læse mere om First Floor CPH på deres brugervenlige, vel designede og lærerige hjemmeside firstfloorcph.dk, hvor du også finder deres kontaktoplysninger. Så hvorfor ikke købe en New Yorker væg fra First Floor CPH allerede i dag? Det vil du i hvert fald ikke fortryde – snarere tværtimod. Rigtig god fornøjelse med din nye skydedør.