Salg af fyrværkeri – heksehyl, bomberaketter m.m.

Salg af fyrværkeri – heksehyl, bomberaketter m.m.

Kongkrudt sælger fyrværkeri til en god kampagnepris. Bestil alt fra heksehyl og nytårsraketter til de festligste batterier. Se de gode priser på nytårsskyts via www.kongkrudt.dk.

Fyrværkeri salg hos Kongkrudt – stærke kampagnepriser

Hos Kongkrudt har de et kæmpe sortiment, der er lig med masser af fyrværkeri til kampagnepriser, man ikke kan takke nej til. Kig igennem Sjællands største fyrværkeriudvalg på hjemmesiden, der især henvender sig til borgere i Køge, Næstved, Ringsted og Slagelse. Når man køber fyrværkeri, er det normalt at købe lokalt, da lovgivningen forbyder, at fyrværkeri sendes med posten. I modsætning til andre firmaer, hvor man skal afhente i brakmark, kan man hos Kongkrudt afhente i butikken i Næstved. Det gør det lidt mere praktisk og hurtigere at købe festligt nytårsskyts til den store aften, hvor 2019 slutter, og 2020 begynder. Der er prøveafskydning d. 27/12. Tag forbi, og kig på flot fyrværkeri. Få en god aften, og køb ind til nytårsaften anno 2019 allerede i dag.

Heksehyl – en favorit blandt juniorer

Kongkrudt tilbyder naturligvis også heksehyl, der er et populært hit blandt juniorer. Du får skrigende heksehyl til stærke priser via kongkrudt.dk. De kraftige hyl giver en spændende og stemningsrig oplevelse til en rigtig god pris stykket. De er passende som opvarmning til det store nytårsbatteri eller blot til at skyde af som en solooplevelse. Kongkrudt byder på heksehyl til gode priser. Køb billigt nytårsskyts online, og hent ved butikken. Det skal dog bemærkes, at salget først starter nogle uger før nytårsaften, men det gør selvfølgelig ikke noget at være tidligt ude! Vi er mange, der allerede glæder os til den store dag, hvor et godt år 2019 slutter, og 2020 melder sin ankomst. Uanset om du kigger efter heksehyl eller noget andet, så start din søgen på www.kongkrudt.dk.

Køb fra et massivt udvalg af fyrværkeri. Kongkrudt står for salg af heksehyl, nytårsraketter, bomberør, fontæner m.m. Shoppen er primært henvendt borgere på Sjælland omkring Slagelse, Næstved, Køge og Ringsted.