Sæt perspektiv og liv i dine tegninger med bl.a. Posca tuscher, grafit og blyanter

Sæt perspektiv og liv i dine tegninger med bl.a. Posca tuscher, grafit og blyanter

Hvis ikke man er stor fan af at male med pensel og maling, så kan man slippe kreativiteten løs ved at ty til forskellige blyanter eller tuscher fra Art-de-vinci.dk. Det kan eksempelvis være Posca tuscher, som er vandbaserede akryl tuscher eller det kan være grafit blyanter, der er blyanter med blanding af grafit og ler. Det kan også være andre tuscher, såsom Molotow tuscher, Brush tuscher m.m. eller blyanter som kul og kridt, farveblyanter og meget andet. Men hvad er for eksempel Posca tuscher og grafit blyanter, og hvad kan de bruges til?

Sæt liv til dine tegninger med Posca tuscher

Skab liv og farver på dine kunstneriske tegninger med Posca tuscher. Tuscher, som er vandbaserede akryl tuscher til glatte og jævne overflader. Det vil sige, at Posca tuscher kan benyttes på langt de fleste overflader, såsom lærreder og papirer, tekstiler og læder, glas, metal og meget andet. Med disse kan du skabe liv med forskellige farver. Ikke nok med at Posca tuscher har den fordel at forhandles i mange forskellige farver og nuancer, så kommer de også i forskellige størrelser. En anden væsentlig fordel ved Posca Tuscher er, at de som ofte er nemmere at håndtere og arbejde med på bestemte overflader end pensler og maling. Det gælder for eksempel, hvis man vil tegne på eksempelvis sten eller glas, hvor det er nemmere med en tusch end en pensel. Ønsker man at læse mere om Posca Tuscher, så kan man gå ind på www.art-de-vinci.dk og finde frem til meget mere.

Skab dybde og effekter i dine tegninger med grafit blyanter

Hvis man elsker at tegne og prøve sin kreativitet af, så kan man med fordel tage sine tegnekundskaber op på et højere niveau. Det kan man eksempelvis med grafit blyanter. Fordelen ved grafit er, at det kan være med til at skabe mørke toner på tegninger, som kan skabe flotte dybde- og skyggeeffekter. Sagt med andre ord, hvis man ønsker at skabe mørke skyggeeffekter, så skal man vælge en blyant med mindre grafit. For jo mere grafit der er i blyanten, jo hårdere er blyanten, hvilket også dermed gør, at man får en lysere streg. Så ønsker man at skabe helt nye vinkler, skygger eller lignende på et motiv, så kan man med fordel benytte sig af grafit blyanter. Man kan se mere om grafit blyanter på www.art-de-vinci.dk, hvor man kan vælge blandt mange forskellige.