Rens den spirituelle energi med prismer og penduler fra Tessies

Rens den spirituelle energi med prismer og penduler fra Tessies

Sten og krystaller kan have meget at sige, i forhold til ens spirituelle energier. Er du på udkig efter nyt, bør du tage ind forbi Tessies, der har et stort sortiment. Hos dem finder du alt fra penduler til prismer, i blandt mange andre former for spirituelle genstande til hjemmet.

Fjern tung energi med prismer

Naturligt lys kan gøre meget for ens mentale helbred, men flotte prismer kan gøre meget for det naturlige lys. Hos Tessies kan du finde prismer, der giver smukke regnbuefarver når lyset rammer dem. Det kan få et rum, til at virke helt magisk, når de spreder lyset ud i de flotte kulører. På deres hjemmeside, og i deres fysiske butik i København, kan du finde de flotte krystalglas prismer. De kan hænges op i vinduerne, og sprede flotte farver. Ifølge Feng Shui er prismer også gode til at opløse dårlige og stillestående energier i hjemmet. Du kan hænge dem op forskudt af hinanden, og den tunge energi vil forsvinde, og du kan nyde at bruge tiden i rummet igen. Hvis du har behov for ny og let energi i hjemmet, så er prismer altså en rigtig god investering. Du bør tage ind forbi Tessies, og finde de helt rigtige prismer til dit hjem.

Bring energien i balance med penduler

Den spirituelle stemning i hjemmet, har en stor betydning for, hvordan du har det, når du er hjemme. Har du behov for at finde beroligende elementer, så er Tessies svaret. Deres penduler pynter og beroliger, og er derfor et uundværligt element i hjem, hvor energien er tung og forstyrrende. Du finder et utroligt spændende udvalg af penduler, så du kan finde noget, der vil matche den energi, du ønsker i dit hjem. Foruden at virke beroligende, giver penduler også en rigtig flot detalje i ethvert hjem. De er lavet i krystal, kvarts, ametyst og messing. Derudover kan du få penduler med lædersnor eller kæde. Energier i hjemmet er utroligt vigtige, og derfor er det også en god ide, at du tager et ekstra kig på de forskellige penduler, du kan finde i udvalget. Penduler er ikke bare noget, du skal købe til dig selv. Kender du en, der har svært ved at være i hjemmet, eller føler sig mærkelig tilpas, kan det måske være en god ide at give dem en pendul i gave. Tessies har uden tvivl penduler til dig, eller en du kender. Tessies forstår vigtigheden i at finde spirituel balance, og tilbyder derfor også et varieret udvalg af prismer og penduler.