Online forhandler af DROPS garn og PetiteKnit strikkeopskirfter

Online forhandler af DROPS garn og PetiteKnit strikkeopskirfter

Elsker du at strikke, men har du til gengæld aldrig rigtig fundet en forhandler, hvor du i ro og mag kan købe alle de strikkeprodukter du har brug for; både garn, strikkepinde, strikkeopskrifter etc.? Så er Garnværkstedet helt sikkert en butik som vil have interesse. Her kan du f.eks. købe kendte garnmærker som DROPS garn og Sandnes Garn, og til inspiration til nye strikkeprojekter kan PetiteKnit strikkeopskrifter især anbefales. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Blødt DROPS garn

Hos Garnværkstedet bugner hylderne altid med spændende garnmærker. Blandt andet finder du lige nu det kendte mærke DROPS garn. DROPS garn er kvalitetsgarn, både hvad angår blødhed og kvalitet af det færdige produkt. Kort sagt, så er der nærmest garanti for at der nok skal komme nogen dejlige og bløde vanter, huer, sweatre eller hvad man ellers kunne finde på at strikke ud af det, når man bruger DROPS garn. Der er desuden en masse spændende varianter man kan vælge imellem i kataloget fra DROPS garn, ikke mindst hos www.garnvaerkstedet.dk lige nu. Så mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt, kan udvalget af DROPS garn helt sikkert være et godt sted at finde den.

PetiteKnit strikkeopskrifter

Nu vi taler inspiration, skal det da også nævnes at man finder de spændende PetiteKnit strikkeopskrifter hos Garnværkstedet lige nu. PetiteKnit strikkeopskrifter er den perfekte kilde til skaberlyst og strikkeglæde. Lige nu tæller kataloget med PetiteKnit opskrifter blandt andet sweatre, sokker, cardigans og meget mere, og der er selvfølgelig både opskrifter på strikket tøj til voksne og børn.

Husk at hvis du har spørgsmål vedrørende PetiteKnit strikkeopskrifter, DROPS garn eller andre produkter fra butikken, kan du altid rette henvendelse til deres kundeservice og få en snak. De er både flinke og hjælpsomme, og ved ikke så overraskende en masse om emnet.