Maskefabrikken tilbyder garn med strikkefasthed på 21-22 masker og hjælper dig til, hvordan du passer på din strik

Maskefabrikken tilbyder garn med strikkefasthed på 21-22 masker og hjælper dig til, hvordan du passer på din strik

Hos Maskefabrikken kan du finde et stort udvalg af lækkert garn bl.a. med strikkefasthed på 21-22 masker. Pas på din strik og læs om gode tips og produkter til vedligeholdelse her.

Lær hvordan du passer på din strik

Hos Maskefabrikken kan du finde alt til hjemmestrik. De sælger både garn, strikkepinde og opskrifter, og du kan også finde gode produkter til vedligeholdelse. Hvis du gerne vil passe på din strik, så skal du selvfølgelig følge anvisningerne på garnet om, hvordan det kan vaskes. Uld har den fordel, at det sjældent behøver blive vasket. Det er selvrensende og nedbryder svedlugt, så ofte kan man nøjes med at lufte det. På hjemmesiden maskefabrikken.dk kan du læse om, hvordan du kan passe på din strik. Du kan bl.a. købe en god uldsæbe, som er skånsom, og som du kan vaske dit strikketøj med på en uldvask i maskinen. Der er også uldshavere og uldkamme i sortimentet, som kan bruges til at fjerne fnuller fra uld, så det fremstår som nystrikket igen. Pas på din strik med gode skånsomme midler og husk at afprøve din vaskemaskines uldprogram på en strikketest, før du smider din nystrikkede islandske sweater derind, for alle vaskemaskiner er forskellige.

Garn med strikkefasthed på 21-22 masker

Hos Maskefabrikken kan du finde alt i lækkert garn til strikketøj, og hvis du fx leder efter garn med strikkefasthed på 21-22 masker, så har de mange forskellige slags garn i sortimentet. Der er bl.a. garntyper som Mayflower, KAOS og Filcolana i sortimentet, som alle har en god strikkefasthed på 21-22 masker. Der er mange forskellige smukke farver og garntyper i sortimentet, og du kan bl.a. finde smukke blandingsgarn, som blander fx uld og nylon for at opnå styrke og fleksibilitet eller uld og silke for at opnå blødhed. Når garntyper kombineres, opnår blandingen de gode egenskaber fra begge garntyper, og det er ideelt til at skabe forskellige slags strikketøj. Hvis det er til strømper, kan nylon og uld være en super kombination, og det samme gælder undertøj. Hvis du strikker huer eller halstørklæder så kan merinould være et fantastisk materiale. Læs mere om garn med strikkefasthed på 21-22 masker på www.maskefabrikken.dk.