Køb trick løbehjul såvel som side-by-side rulleskøjter hos Skatetema.com

Køb trick løbehjul såvel som side-by-side rulleskøjter hos Skatetema.com

Skatetema.com sælger alt i streetwear og rullesport. Læs bl.a. her om udvalget af trick løbehul samt side-by-side rulleskøjter.

Trick løbehjul i høj kvalitet og i cool design

Hvis du leder efter trick løbehjul, også kaldet scooters, så kan du finde et stort udvalg online hos Skatetema.com. De har en super god kundeservice og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den rette model, hvis du er nybegynder, og ikke helt ved, hvilken størrelse og model, der passer bedst til dig. Trick løbehul er blevet enormt populært de seneste år, og man ser flere og flere unge, der kører på løbehjul. Tidligere var skateparkerne mest domineret af skatere på skateboards, men nu er det blevet mere diverst, og man ser mange trick løbehjul. Det er en ung sport, som udvikler sig hele tiden, og det er også det interessante ved det. Man kan virkelig flytte grænserne, udvikle og opfinde nye tricks hele tiden på løbehjulet, da det ikke er mange årtier siden, de første tricks blev lavet. Find et godt udvalg af scooters fra bl.a. STIGA på hjemmesiden.

Side-by-side rulleskøjter fra bl.a. Tempish og Roces – to skarpe brands

Skatetema.com sælger også rulleskøjter fra gode brands som fx Tempish og Roces. Du kan finde både in-liners samt side-by-side rulleskøjter i butikken, som er to meget forskellige typer. In-liners har hjulene linet op på en stribe, hvorimod side-by-side rulleskøjter har de fire hjul placeret mere som på en bil. Hjulene er bredere på sidstnævnte, og disse er mere egnet til flatland tricks samt til at køre på. In-liners kan man lave tricks på copings og curbs, hvorimod side-by-side rulleskøjter ikke kan slide og grinde. Med dem kan man i højere grad lave piruetter, køre på rampe og cruise. Du kan finde enormt mange smukke modeller i sortimentet, og du vil helt sikkert kunne finde de helt rigtige rulleskøjter til din smag. Tjek det store sortiment på www.skatetema.com, hvor du kan få fri fragt ved køb over 500 kr., og hvor du altid har 14 dages fortrydelsesret.