Køb Esther by Permin og Kauni garn hos VegaGarn og kom godt i mål med dine strikkeprojekter

Køb Esther by Permin og Kauni garn hos VegaGarn og kom godt i mål med dine strikkeprojekter

Hvis du lægger stor vægt på dyrevelfærd, når du skal købe garn til dine strikke eller hækleprojekter, så tag et kig indenfor hos VegaGarn. Her finder du nemlig et farverigt og vidtspændende sortiment af garn fra producenter som Esther by Permin og Kauni, der er udvalgt på baggrund af deres holdning til dyrenes trivsel.

Esther by Permin kombinerer høj kvalitet og flot udtryk

VegaGarn er et godt sted for dig at starte, hvis du er på udkig efter garn i høj kvalitet, der samtidig er produceret med hensyn til de dyr, der er involveret i processen. I deres sortiment finder du nemlig ikke garn fra producenter, der ikke har fokus på dyrenes trivsel. Ikke desto mindre kan du hos VegaGarn gå på opdagelse i et stort sortiment af farverigt garn – som f.eks. deres Esther by Permin garn. Denne garntype egner sig til de fleste strikkeprojekter, da det er en skøn blanding af uld og bomuld og desuden fås i et væld af flotte farver. VegaGarn er dermed din strikkebutik, hvis du er på udkig efter flot, lækkert og farverigt garn i høj kvalitet, som du kan bruge med god samvittighed.

Se også det store udvalg af Kauni garn på vegagarn.dk

Foruden det store udvalg af ensfarvet garn har du hos VegaGarn også adgang til et stort udvalg af multifarvet garn, der skifter farve løbende. På den måde får du nemlig ikke blot får flotte mønstre, men også flotte farveskift i dit strikketøj. Dette kunne f.eks. være Kauni garn, der findes i et væld af kreative farver, og som desuden er super lækkert at arbejde med. Kauni garn er på den måde et nemmere valg, hvis du gerne vil have at dine strikkeprojekter skifter farve løbende, uden at du behøver at skifte garn. Du kan se hele udvalget af det lækre multifarvede Kauni garn og gå på opdagelse blandt de mange forskellige på deres hjemmeside vegagarn.dk, hvor du også kan finde et væld af kreative strikkeopskrifter.

Tag derfor et kig indenfor hos VegaGarn eller i deres webshop på www.vegagarn.dk, hvis du er på udkig efter kvalitetsgarn til skarpe priser. Her får du nemlig også en række købsfordele som f.eks. 1-3 dages levering og frifragt ved køb over 499 kr.