Køb en el ladcykel eller fatbike – mange modeller hos Boxbike

Køb en el ladcykel eller fatbike – mange modeller hos Boxbike

Kigger du efter en ny el ladcykel til en rimelig pris? Bestil Christiania cykler med elmotor hos Boxbike, hvor du også finder andre elektroniske typer som fx en fatbike.

Kig på en STRØMSTAD el ladcykel via boxbike.dk

Kør på en el ladcykel, uanset om du skal transportere børnene i skole, eller du blot skal have en betydelig mængde gods fra A til B. Hos Boxbike har de inkluderet mærket STRØMSTAD i sortimentet, der er lig med en gedigen kvalitet til en rimelig pris. El ladcykler kendes også som Christiania cykler med elmotor, og man ser dem hyppigt i hovedstaden, men deres popularitet har også bredt sig til andre dele af Danmark. De er nu også fast inventar i Århus, Odense og andre storbyer. Det er nemt at komme omkring på en el ladcykel, selvom man kører med en betydelig masse. Boxbike har inkluderet flere muligheder i sortimentet, og du finder også tilbehør til din egen el ladcykel via boxbike.dk.

Fatbike til alle typer af terræn

Leder du i stedet for efter en løsning, der kan tage dig væk fra asfalterede stier og veje? Så overvej at købe en fatbike. Drøn ud i terrænet, og oplev naturen væk fra de populære ruter. En fatbike er i stand til at køre på sne, sand og andet terræn, hvor almindelige cykler og cykeldæk ikke kan være. Det er den brede dækkonstruktion, der muliggør kørsel på barsk skovbund, grus m.m. Hvis man vil have en anderledes ferie, så pak en fatbike bag på bilen, og kør op mod Fjeldene eller ned på eventyr mod syd, og drøn derudad. Vær dog opmærksom på den markante kvalitetsforskel, der er mellem forskellige leverandører og modeller. Køb hos en troværdig forhandler som Boxbike, og vær sikker på en seriøs kvalitet.

Tag et kig på udvalget af elcykler online. Køb ny fatbike eller el ladcykel via den danske specialist Boxbike, der også sælger batterier, kits og andet i tilbehør på boxbike.dk.