Hos CCHobby finder du bl.a. et lærred i en god størrelse og smukke perler til smykker

Hos CCHobby finder du bl.a. et lærred i en god størrelse og smukke perler til smykker

Hos CC Hobby kan du finde alt til kreativ leg og kunstneriske udfoldelser. Skal du bruge lærred eller perler til smykker, så læs med her.

Godt lærred til kreativ udfoldelse

CC Hobby har alt i kunstartikler, og du kan bl.a. finde maling og lærred til ret gode priser. Deres store udvalg gør det muligt for dig at finde lige de farver, du skal bruge samt de rette størrelser lærred. Hvis du ikke har malet før, så er det en god ide at starte med akrylmaling. Akryl tørrer hurtigere end oliemaling, og det gør at du kan lægge et lag farve på billedet, vente 10/20 minutter og så lægge et nyt ovenpå. Ofte maler man i mange lag, og hvis man har rettelser eller vil give mere dybde til en farve, lave highlights eller skygge, så er det smart at malingen tørrer, så man kan lægge nye lag. Med få farver kan du blande alle farver. Du kan også købe mange forskellige farvenuancer, men i princippet skal du ikke bruge andet end gul, rød, blå, sort og hvid for at kunne frembringe enhver farve på dit lærred.

Perler til smykker

Hos CC Hobby kan du finde alt hvad du skal bruge af spændende hobbyartikler til gode priser. Der er bl.a. et flot udvalg af perler til smykker i mange forskellige materialer. Der er bl.a. træperler og plastikperler, som du kan lave smukke smykker af derhjemme. Med tråd og lidt snilde, kan du hurtigt lave mange smukke armbånd, øreringe og halskæder, og du kan finde alt du skal bruge i sortimentet på www.cchobby.dk, hvor der er mange forskellige ting i butikken til gode priser. Det store udvalg af forskellige smukke perler til smykker giver rig mulighed for at lave mange forskellige spændene smykker i forskellige flotte farver. Hvad du skal bruge af låse, tråd, redskaber og perler til smykker kan du købe på hjemmesiden og få sendt hjem til dig til gode priser. Læs mere på deres hjemmeside cchobby.dk, hvor du kan se det flotte sortiment af hobbyartikler.