Her forhandles bl.a. det underholdende HINT spil og Plus Plus brikker til gode priser

Her forhandles bl.a. det underholdende HINT spil og Plus Plus brikker til gode priser

Hos Legebyen.dk finder du mange forskellige spændende slags legetøj til gode priser. Læs bl.a. om det populære HINT spil og om de sjove små Plus Plus brikker her.

Super hyggeligt HINT spil

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige sjove og spændende familiespil til gode priser, og der vil helt sikkert være noget, som du vil elske. Familiespil er til at samle familien om aftenen om bordet, hvor alle skal kunne være med og udfordres på deres forskellige kompetencer, og det er lige netop det, som HINT spillet kan. Det kan nærmest beskrives som en slags udvidet Tegn & Gæt, for fremgangsmåden er lidt den samme; en spiller trækker et kort, og skal enten ved at tegne, nynne, synge, danse, mime eller snakke få sine medspillere til at gætte, hvad der står på kortet, og det er selvfølgelig på tid. Der er mange forskellige sjove aktiviteter i spillet, og du kan nok tro, at alle familiemedlemmerne kommer op af stolene og får pulsen op, for det er super sjovt og også hektisk. Det populære HINT spil er blevet kåret til årets spil, og det er der god grund til. Få dit HINT spil på www.legebyen.dk.

Plus Plus brikker

Legebyen.dk sælger også konstruktionslegetøj til de børn, der kan lide at bygge og at være kreative. Konstruktionslegetøj er til børn, der både kan tænke logisk og kreativt samtidig, og der er for det meste byggevejledninger med til den slags, som man kan følge, men børnene begynder hurtigt at synes, at det er kedeligt at følge ”opskriften” og vil hellere bygge deres egne modeller, huse, biler, mennesker, dyr, robotter eller noget helt andet. Plus Plus brikker er et godt eksempel på et legetøj, som kan udfordre børnenes logiske tænkning, for der er ingen opskrifter og klodserne er alle sammen ens i formen, men kan sammensættes på et utal af forskellige måder. Plus Plus brikker kan derfor bliver til hvad som helst og vil helt sikkert være sjove at arbejde med for dine børn. Plus Plus brikkerne er super kreativt udfordrende og er til de lidt større børn, der heller ikke putter alting i munden.