Gør din hverdag grønnere med biovoks lys, økologiske shampoo barer m.m.

Gør din hverdag grønnere med biovoks lys, økologiske shampoo barer m.m.

Bæredygtige alternativer til hverdag og velvære. Natural Living forhandler et stort udvalg af produkter, der er produceret med omtanke for både dig og miljøet. Den lækre webshop, der har en gennemsnitsscore på 4,7 hos Trustpilot, sætter derfor både bæredygtighed, ærlighed og transparens før alt andet, sådan at du altid køber kvalitet frem for kvantitet.

Erstat dine konventionelle stearinlys med biovoks lys

Håndlavede biovoks lys er for eksempel et alternativ til konventionelle stearinlys. Stearinlys er faktisk en større forureningskilde end de fleste er klar over, og ikke specielt gode for indeklimaet heller. Lys af enten stearin eller parafin er nemlig udledere af sod. Bivoks lys udleder ca. 80% færre partikler og er derfor en fin måde at skabe et bedre indeklima på. Ligeledes dufter bivoks lys mildt af honning, hvilket gør dem de perfekte stemningsskabere når I spiser en hyggelig middag eller bare mangler lidt ekstra belysning. Hos Natural Living er bivoks lys produceret af virksomheden Bistad, der er en socioøkonomisk virksomhed, som blandt andet støtter socialt udsatte borgere i og omkring Århus. Der er derfor plads til ‘det skæve’, hvilket også betyder, at bivoks lys fra Bistad kommer i fine former, der bærer præg af at være håndlavede.

Sundere hårvask med en økologisk shampoo bar fra Natural Living

Et andet alternativ, der mindsker forurening, kommer i form af en økologisk shampoo bar. En økologisk shampoo bar rengør dit hår ligesom en almindelig shampoo, samtidigt med at den nærer, fugter og plejer. Den eneste forskel er, at en økologisk shampoo bar har sparet plastikemballage og unødvendigt vand væk. Konventionel shampoo tilsættes nemlig ofte vand for at kunne opnå den cremede konsistens vi er vant til. Dette betyder, at de ret og slet fylder mere, og at de derfor skal opbevares i beholdere, der ofte er lavet af plastik. En økologisk shampoo bar er en komprimeret og fast version af en shampoo, der hverken behøver vand eller plastik for at passe på dit hår. Hos Natural Living forhandles en sådan bar fra mærker som Lundegaardens, BIRK, Amalie Rosalie og EcoLiving. Disse producenter bruger alle naturlige ingredienser, der er udvundet med omtanke for mennesker og miljø, sådan at en håndlavet økologisk shampoo bar fra Natural Living er et helt igennem bæredygtigt valg. De fås desuden både med eller uden duft og til en lang række forskellige hårtyper. Natural Living gør det derfor muligt for dig at vaske dit hår på en måde der er god for både dit hår, dig og miljøet. Find derfor dine nye bivoks lys eller en økologisk shampoo bar på www.naturalliving.dk.

Her kan du forvente dine indkøb leveret inden for bare 1-3 hverdage, og få fri fragt på bestillinger over 399 kr.