Find det smukkeste silkegarn fra Noro Silk Garden på KreativGarn.dk

Find det smukkeste silkegarn fra Noro Silk Garden på KreativGarn.dk

KreativGarn.dk er det sikre valg, når du skal have fyldt strikketasken op eller finde garn til dit næste store strikke-projekt. De har et stort udvalg af silkegarn i høj kvalitet. Prøv for eksempel Noro Silk Garden og strik de smukkeste sweatre, bluser, tasker, tørklæder m.m. i lækkert silkegarn.

Noro Silk Garden – et ægte luksusgarn

Noro Silk Garden garn består af naturlige fibre som silke, mohair og uld. Kendetegnet ved garn fra Noro er, at det er fremstillet nænsomt med henblik på at bevare garnets unikke egenskaber og uensartetheder. Noro Silk Garden er et silke-mohair-uld mix i topkvalitet og smukke, moderne farver, som egner sig perfekt til at strikke trøjer og tilbehør. Noro Silk Garden er et økologisk silkegarn, hvis fremstillingsmetoder er bæredygtigt og miljøvenligt. Eisaku Noro, som er manden bag brandet, sørger for miljøvenlig fremstilling af Noro Silk Garden garnet gennem brug af håndkraft og spindemaskiner til produktion af uld. Dette sikrer også, at de naturlige uldfibre ikke overbehandles. Derudover fjernes urenheder ligeledes ved håndkraft og uden brug af kemiske behandlinger. Når ulden behandles med varme og friktion, svækkes fibrene i garnet, og minimering af denne form for behandling bibeholder dermed den kraftige struktur. Uldgarnet fra Noro kommer fra økologiske farme i bl.a. Sydafrika, Australien og Falklands øerne og er med til at skabe det lækreste Noro Silk Garden mix, som du lynhurtigt vil forelske dig i. Noro Silk Garden serien tilbyder også et tyndere garn i form af Noro Silk Garden Lite og Noro Silk Garden sock. Husk, at strik i garn fra Noro Silk Garden skal håndvaskes og tørres fladt for at undgå at krympe.

Silkegarn du ikke kan få nok af!

Silkegarn er et smukt og stærkt garn, som altid har været forbundet med luksus. Derfor findes der i dag et bredt udvalg af garnprodukter, der indeholder silke, og kombinationen af silke og mohair er ligeledes meget populær. Du kan også finde silkegarn, som består af 100% ren silke. På webshoppen finder du lækkert silkegarn fra blandt andet Northern Lights, Angel by Permin, Leonora by Permin, Noro Silk Garden og Llama Silk, hvoraf det meste af økologisk. KreativGarn.dk sælger special silkegarn i høj kvalitet til fordelagtige priser. Her er der fokus på en bæredygtig fremstilling og brug af naturlige materialer. Der er mængderabat på flere af varerne, og du kan derfor roligt bestille rigeligt med silkegarn hjem. Bestil silkegarn på www.kreativgarn.dk til dit næste strikke-projekt i dag og få glæde af den korte leveringstid på blot 1-2 hverdage.