Besøg tales.dk, download tales app og få adgang til et væld af lydbøger og e-bøger

Besøg tales.dk, download tales app og få adgang til et væld af lydbøger og e-bøger

www.tales.dk er hjemmesiden for dig, der holder af litteratur, hvad end det er skøn- eller faglitteratur. Der har du mulighed for at finde dine yndlingsforfattere og -titler, samt gå på udkig i nye genrer, såsom krimi, biografier, romantik eller digte m.m. Udover fysiske bøger finder du også tales’ app, hvor du nemt og hurtigt kan tilgå e-bøger og lydbøger til enhver tid. Tøv derfor ikke med at tjekke det skønne univers ud i dag, og sikr dig de bedste læseoplevelser.

Læs alle dine yndlingsbøger via tales’ app

tales’ app til både lydbøger og e-bøger er perfekt for dig, der ofte er på farten eller har for travlt til at sætte dig ned med en fysisk bog i ro og mag. Med tales app kan du til enhver tid, og hvor end det skal være, tage din bog frem i appen. Så hvad end du sidder i bus eller tog, eller har en ventetid, der skal slås ihjel, er tales app det rette sted at gøre det. Med tales app kan du let og gratis hente dine favoritter ned eller undersøge nye titler, der vækker din interesse. Gå ikke på kompromis med dine valgmuligheder, men vælg tales app i dag.

E-bøger og lydbøger indenfor alle genrer

Lydbøger er både nemme og hyggelige at lytte til, når du har brug for spændende underholdning, når du er på farten eller er i gang med noget. Mange er glade for lydbøger, som appen hos tales giver dig mulighed for at lytte til. Både er lydbøgerne populære som afveksling til musik og podcasts, samt når du ikke har tid til at sætte dig med en fysisk bog og læse. Gå selv på udkig i de mange muligheder og titler af lydbøger, når du har installeret den gratis og smarte app.

tales ligger inde med al den litteratur, du kunne drømme om.