Vælg en gaveæske med hudpleje og badesalt fra Badeanstalten

Vælg en gaveæske med hudpleje og badesalt fra Badeanstalten

Din hud bør du altid tage dig godt af, og med hudplejeprodukter fra Badeanstalten, er du netop sikret kvalitetsprodukter. De laver nemlig deres cremer, sæber, badesalt og andet med naturlige ingredienser. Derfor er det ideelt med en gaveæske med hudpleje til en du holder af, eller måske for at forkæle dig selv.

Overrask en ven med en lækker gaveæske med hudpleje

Leder du efter en julegave til en der elsker hudplejeprodukter? Så har Badeanstalten det helt rigtige til dig. Hos dem finder du nemlig en gaveæske med hudpleje, så du får forskellige hudplejeprodukter i. Under hver gaveæske vil du finde de specifikke hudplejeprodukter de indeholder. Du har dermed mulighed, for at vælge den helt rigtige gaveæske til en du holder af. En gaveæske med hudplejeprodukter vil på den måde passe til den person du giver æsken til. Hos badeanstalten.dk kan du læse meget mere om deres specifikke produkter, så du ved præcis hvad du giver. Du skal dog ikke bekymre dig om sulfater og lignende, da de bruger naturlige ingredienser i deres hudplejeprodukter.

Forkæl dig selv eller en du kender med bl.a. badesalt Nektar

Er du til gengæld på udkig efter luksusprodukt til dig selv, så vil badesalt fra Badeanstalten være et hit. Det vil forkæle sanserne, og være utroligt behageligt når du tager et fodbad eller karbad. Badesalt kommer med forskellige dufte, fælles for dem alle er at de har fine blandinger af havsalt. De indeholder forskellige tørrede lægeurter og æteriske olier, der giver dem aromaterapeutiske egenskaber. Badesalt kommer i fire forskellige varianter der er Luna, Dans På Roser, Nektar og Agurk & Mynte. Du kan læse meget mere om de specifikke egenskaber og ingredienser hos badeanstalten.dk. Så ved du med sikkerhed om det er den rette badesalt til dig, eller en du holder af.

Forkælelse bør altid være plads til, og vil du forkæle en ven til jul, fødselsdag eller andre tidspunkter så har Badeanstalten det helt rigtige til dig.