Træpaneler og udvendig solafskærmning til erhverv fra www.mras.dk

Træpaneler og udvendig solafskærmning til erhverv fra www.mras.dk

Hos Mogens Rasmussen er de eksperter i facader og sælger B2B. Her kan du læse om udvendig solafskærmning og om eksklusive træpaneler.

Vælg udvendig solafskærmning hos Mogens Rasmussen

Hvis du skal bruge udvendig solafskærmning, så er Mogens Rasmussen ekspert på området. De har mange års erfaring med at finde de perfekte løsninger til virksomheder, der vil have en praktisk og æstetisk løsning på solafskærmning. Der er både dynamiske og permanente løsninger, for man kan både arbejde med faste paneler, som hele dagen afskærmer for nogle af solens stråler og giver et behageligt lys i rummet, og man kan også arbejde med dynamiske facader, der giver afskærmning alt efter, hvordan solen står ind i bygningen. De mange forskellige løsninger inden for udvendig solafskærmning tæller bl.a. elektriske persienner, screens og zip-løsninger. Du kan finde den helt rette løsning på deres hjemmeside, hvor du også kan finde æstetisk inspiration til, hvad der passer bedst til jeres firmabygning. Læs mere på siden www.mras.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde god inspiration til, hvordan jeres virksomhedsbygning kan komme til at se ud.

Træpaneler fra Prodemas er kendte for kvaliteten

Hos Mogens Rasmussen kan du også købe attraktive og moderne træpaneler til udvendig beklædning af bygninger. De fører Prodemas attraktive træpaneler, som er lavet af en bakelitkerne beklædt med træfiner, som siden er behandlet med syntetisk harpiks, der giver en anti-adhesive overflade, som bevirker at bl.a. graffiti ikke hæfter på overfladen. De er i øvrigt enormt modstandsdygtige over for UV-bestråling, fugt og frost. Der er mange forskellige smukke æstetiske løsninger, og de eksklusive træpaneler giver også gode energifordele. Træ er et super godt materiale, da det er energivenligt, effektivt, holdbart og smukt på samme tid. Du vil kunne finde mange typer æstetiske løsninger på deres hjemmeside, så hvis du drømmer om varme og smukke facader, så klik ind og tjek deres produkter ud. Når det kommer til facader, så er de eksperter og har mange års erfaring på området. Alt det, kan du læse mere om på mras.dk.