Stort udvalg af facadeflag og Blå Blomst hos Langkilde & Søn

Stort udvalg af facadeflag og Blå Blomst hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn sælger flag, og du kan bl.a. finde smukke facadeflag samt duge, servietter og bordløbere fra Blå Blomst på deres hjemmeside.

Find Dannebrog, regnbueflag og andre facadeflag på www.langkilde-flagfabrik.dk

Hvis du skal bruget et flag, så er Langkilde & Søn eksperter. De har stort set alt i flag både i form af bordflag, reklameflag, flagstænger, Dannebrogsflag, maritime flag samt facadeflag. Inden for kategorien facadeflag kan du bl.a. finde Dannebrog, det svenske flag, regnbueflag og sørøverflag. Der er flere forskellige facadeflagstænger, bl.a. i plastik og luksusmodellen i massiv eg. Et facadeflag kan bl.a. hænges på din butik, og du kan selvfølgelig bestille flag med dit logo på. Du kan både uploade en printklar fil, men også bestille grafisk assistance, hvis du har brug for det, for de sidder klar til at hjælpe alle kunder. Der er flere forskellige måder at gøre opmærksom på, at din butik har åbent. Flag er en alletiders reklamepost, og det skal nok få kunder i butikken, uanset om det er store flagstænger med logo eller facadeflag ved siden af døren. Klik ind og læs mere på langkilde-flagfabrik.dk.

Blå Blomst luksusservietter, duge og bordløbere til hjemmet og restauranten

Hos Langkilde & Søn kan du også finde alt til borddækning fra Blå Blomst, som laver luksusservietter, -duge og bordløbere. Når bordet skal dækkes, så gør det virkelig en æstetisk forskel, hvilken dug man lægger på. Dugen giver et eksklusivt udtryk, den sætter scenen og markerer, at måltidet er noget særligt. Det kan være både til restauranter eller til private hjem. På siden kan du finde et stort udvalg fra Blå Blomst, som bl.a. laver smukke stofservietter i deres karakteristiske blå og hvide farver. Der er blå duge, hvide duge med blå blomster, hvide servietter med bogstaver broderet eller med blomster. Blå Blomst er kendt for deres gode materialer og eksklusive design. Deres mange forskellige produkter har alle den æstetiske overlegenhed, som der skal til for at sættet scenen. Du kan være sikker på at kunne finde lige det, du skal bruge i sortimentet, uanset om det er til hjemmet eller til restauranten.