Salg af event container – custom løsninger

Salg af event container – custom løsninger

Med containere har man uendelige muligheder bl.a. inden for events, beboelse, militær og naturligvis fragt. Find et stort container salg hos DC-Supply i Nørresundby.

Kig på eksisterende event containere på dc-supply.dk

Der er penge at tjene på at rejse rundt til begivenheder som markeder og messer i Danmark med ens produkt. Det kræver dog en bod, og flere vælger at investere i en event container til formålet. DC-Supply hjælper med udstillingsfaciliteter fx i forbindelse med byggeri. Det kunne fx være i forbindelse med åbning af nyt højhus eller transportlinje til at informere borgerne i byen. DC-Supply har mange års erfaringer i at designe event containere, og det kan man se på deres portefølje. Hjemmesiden www.dc-supply.dk indeholder billeder og beskrivelser af tidligere projekter. Her kan du hente inspiration, men medarbejderne vil mere end gerne tage tegnebrættet frem igen for din skyld. En mobil løsning er ideel til events, og det er også derfor, mange er interesseret i den service, som dette firma tilbyder.

Internationalt container salg hos DC-Supply i Aalborg

DC-Supply står for generelt container salg. Du finder naturligvis de typiske fragtcontainere i forskellige længder. Få dem helt ned til 6 fod, eller vælg standarden på 20 fod. Hvis du har brug for mere plads, så overvej 40 fod. På dc-supply.dk kan man både købe og leje en container. Der er penge at spare ved at vælge brugt. Kig på de forskellige løsninger i deres brugtmarked, og få en billig bod eller mobil beboelsesenhed. Deres container salg indeholder alt fra A-Z. Hvis du er interesseret i at købe, kan du starte med at udfylde deres onlineformular, eller du kan alternativt kontakte DC-Supply direkte. Hjemmesiden indeholder generel info om mål og vægt samt om de forskellige muligheder.

DC-Supply står for salg af containere, og du kan med få klik læse alt om event containere, beboelsesenheder, mobile køkkener og meget mere. Køb separat, eller design ud fra flere moduler. På www.dc-supply.dk finder du eksempler på deres modulbyggerier.