Online forhandler af naturligt dyrefoder og godbidder til hunde

Online forhandler af naturligt dyrefoder og godbidder til hunde

Hos HIKE kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags naturligt dyrefoder, samt godbidder til hunde og kosttilskud til både hunde og katte. Læs mere her.

Naturligt dyrefoder med gode råvarer

Leder du efter en god naturligt dyrefoder til din hund eller kat? HIKE har i mange år lavet hundefoder ud fra det princip, at dyrene fortjener de bedste råvarer i deres kost, og at det er de gode råvarer, som skal sammensættes på en måde, så de opnår en lækker smag, som dyret elsker. Derfor bruges der ingen smagsforstærkende midler i kosten, men kun gode råvarer fra Danmark. Der bruges bl.a. friskfanget fisk fra danske farvande og kød fra primært fritgående dyr. Du kan være sikker på, at du kan finde lige den naturlige dyrefoder, du leder efter i butikken til dit dyr. Du vil helt sikkert elske sortimentet af forskellige gode slags hundefoder med masser af gode råvarer, godt frisk kød og frisk fisk i butikken. Vælg imellem mange forskellige gode alternativer til gode priser på siden, hvor du også kan finde naturlige kosttilskud og gode hundesnack til hunden. Du kan altid kontakte hike.dk’s venlige kundeservice, hvis du har spørgsmål til valg af naturligt dyrefoder til din hund eller kat.

Velsmagende godbidder til hunde

Hos HIKE kan du også købe super gode godbidder til hunde lavet af gode ingredienser med naturlig god smag, som hunden elsker. Du kan bestille nu og forvente 1-2 dages levering, så du hurtigt kan give din hund snacks igen. Når man opdrager en hvalp, så er godbidder til hunde helt essentielle, for det er sådan man belønner hunden og får den til at forstå, at der er nogle ting, der er gode eller ”rigtige” at gøre. Hvis man fx skal lære den at tisse udenfor, så kan man belønne den med godbidder til hunde, når den kradser på døre for at komme ud. I starten vil den sætte sig lige på gulvtæppet og tisse, men så tager man den bare lige i nakkeskindet og bærer den udenfor, så den begynder at forstå, at det er sådan, det skal være. Især, hvis man kan tage den på fersk gerning, så man kan nå at bære den udenfor, imens den stadig tisser, er det godt. Det hjælper den til hurtigt at forstå, at den skal gå udenfor for at tisse. Læs mere om gode godbidder til hunde på hike.dk.