Merchandise og firmajulegaver – MarkOn

Merchandise og firmajulegaver – MarkOn

Merchandise med eget logo er lækkert at have med til messen, men også blot at have liggende på kontoret. MarkOn hjælper dig med at købe forskellige sager med logoprint. Køb også firmajulegaver på markon.as, der er en ekspert inden for disse områder.

Bestil merchandise til ethvert firmas behov

MarkOn sælger lækkert merchandise. Har du behov for ting til messen, eller hvad med virksomhedsartikler til at ligge på kontoret? Gør jer selv synlige med unikt merchandise, der har firmaets logo på som tryk. Firmatryk hos MarkOn er en glimrende måde at vise jeres brand frem på. Det kan være som kundegaver eller blot som dagligdagsting, der benyttes af medarbejderne, men som alligevel ses af potentielle forretningsforbindelser og/eller kunder. På markon.as er der muligheder inden for powerbanks, musemåtter og kildevand. Køb bolcher, caps, chokolade og nøgleringe fra udvalget af. Du finder også muleposer, drikkedunke og blokke i kategorien med merchandise, hvor logo kan trykkes på.

Gode firmajulegaver – Få hjælp til gavevalg i år

Selvom temperaturen stadigvæk melder langt over 20 grader, så går der ikke lang tid før, at det bliver køligere, og at sommer bliver til efterår. Så bliver efterår til vinter, og før man får set sig om, så er det tid til juleferien. Har din virksomhed også tradition for at uddele firmajulegaver? En julegave til de ansatte i firmaet er et godt signal at sende. Det viser, at man har værdsat deres indsats, men hvad man vælger som firmajulegave har naturligvis meget at sige. MarkOn vejleder omkring gavevalg til juleferien for danske virksomheder. Gaveregn er et koncept, hvor medarbejderne selv kan vælge. Dette kan du også læse mere om på www.markon.as, der altid står parat til at rådgive.

Vælg den rette julegave til de ansatte med hjælp fra MarkOn. Online på markon.as kan du læse om firmajulegaver og merchandise. Firmatøj tilbydes også. Leder du efter lækkert arbejdstøj i form af poloshirts, eller hvad med løbetøj til DHL-stafetten? Køb medarbejdertøj til dine ansatte online.