Mad til julefrokost og frokostordning i hovedstaden

Mad til julefrokost og frokostordning i hovedstaden

Tag springet, og tilmeld dit firma en ordning med firmafrokost! Madkonceptet tilbyder deres frokostordning i København og omegn, ligesom du kan bestille catering til julefrokost, nytår, konfirmation og andre typer af events. Du har også mulighed for tapas, receptionsmad, 3 retters menu og andre typer diner transportable, når du klikker ind på madkonceptet.dk.

Frokostordning i KBH – Bestil abonnement på firmafrokost via madkonceptet.dk

Madkonceptet står bag en frokostordning, der på kort tid er blevet rigtig populær. Deres firmafrokost leveres ud til vidt forskellige virksomheder i hovedstaden. Det kan være et lager, en fabrik eller en ganske almindelig kontorvirksomhed. Uanset hvor mange I er, så er firmafrokost fra Madkonceptet en glimrende ide. Deres diner transportable kommer til at blive højdepunktet, når det er tid til frokost. Det er firmafrokost, hvor der er plads til individet, som jo naturligvis kan have unikke kostrestriktioner. Der tænkes på veganere, vegetarer, allergikere og flere andre grupper. Madkonceptet servicerer disse uden ekstra gebyrer, hvilket må siges at være en særpræget ting i branchen! Mest af alt bør man vælge Madkonceptet pga. deres tilgang til gode råvarer, men der er selvfølgelig også mange andre superbe grunde til at lade denne catering virksomhed stå for firmafrokost ud af huset til jeres virksomhed i KBH. Bestil frokost til erhverv i dag, og bliv en del af deres frokostordning på abonnement. Læs mere om retterne, strukturen, fordelene og alt det andet vedrørende deres frokostservice på madkonceptet.dk.

Julefrokost – Den traditionelle eller moderne variant?

Det er snart tid til at planlægge julefrokost anno 2020. Der kan være stor konkurrence om lokaler og om cateringservices på den ønskede dag. Så book hellere i god tid, og undgå en uheldig situation, hvor man skal gå på kompromis, eller hvor man bliver nødt til helt at aflyse julefrokosten, som man jo alle har glædet sig til. Bestil catering til julefrokost i god tid hos Madkonceptet, der leverer moderne og klassisk julemad til døren. Deres julebuffet er perfekt til at sætte gang i selskabet, og god mad er naturligvis en nødvendighed for en succesfuld julefrokost. Buffet til årets julekomsammen er altid et hit!

Book frokostordning og mad til julefrokost ud af huset i København via www.madkonceptet.dk.