Lej vandautomat til restaurant hos Water Company der også tilbyder udlejning af vanddispenser

Lej vandautomat til restaurant hos Water Company der også tilbyder udlejning af vanddispenser

Lej vandautomat til restaurant hos Water Company, som giver jer den mest klimavenlige løsning. Læs mere om udlejning af vanddispenser her.

Lej vandautomat til restaurant

Hvis du har en café elle restaurant og skal bruge rent, afkølet drikkevand til dine gæster, så er Water Company helt klart den bedste løsning. Her kan du finde udlejning af vandautomater til gode priser med alt service inkluderet: hygiejnetest, udskiftning af filtre, eventuelle reparationer og kulsyre ad libitum. Lej en vandautomat til restauranten, på den måde kan du hurtigt og let fylde karaflerne med det lækreste drikkevand – med eller uden kulsyre – til dine gæster. Deres klimavenlige profil og deres æstetiske vandautomater gør dem til det moderne valg. De har mange forskellige modeller til leje på deres hjemmeside, og du kan helt sikkert finde en model, der passer lige til din restaurant. Den flotte Tower model kommer i flere forskellige træsorter og er et æstetiske og 100% klimaneutralt valg certificeret af South Pole Group. Læs mere om leje af vandautomater til restauranter på deres hjemmeside watercompany.dk, hvor du kan finde et godt klimavenligt tilbud.

Udlejning af vanddispenser med bæredygtighed i fokus

Water Company har siden 1994 tilbudt udlejning af vanddispensere og har siden 2009 været klimaneutrale. De støtter forskellige skovprojekter for at neutralisere deres emissioner, har solceller på taget af deres kontor og bruger de mest klimavenlige vandfiltre på markedet fra WaterSprint, som renser vandet super energieffektivt via LED-UV teknologi. De bruger kun lokalt drikkevand, som filtreres, renses, afkøles og får tilsat kulsyre på én og samme tid. Hvis i leder efter udlejning af en smuk vanddispenser, så er det helt klart hos dem, i skal finde løsningen, for deres æstetiske løsninger gør, at i helt sikkert kan finde en model, der passer lige til jeres virksomheds profil. Der er mange forskellige æstetiske modeller, bl.a. den 100% klimaneutrale Tower, som kommer i seks forskellige træsorter. I vil helt sikkert kunne få et godt og klimavenligt tilbud på udlejning af en vanddispenser til jeres virksomhed til glæde for alle medabejdere.