Leder du efter en adressebog, en tilbudsmappe eller anden kontorartikel? Læs med her

Leder du efter en adressebog, en tilbudsmappe eller anden kontorartikel? Læs med her

Hammer Hansen A/S har alt i kontorartikler, og her kan du bl.a. finde tilbudsmapper og adressebøger til gode priser. Læs med og find det rette til din virksomhed eller dit hjemmekontor.

Alverdens mapper, såsom tilbudsmapper, til kontoret

Hammer Hansen A/S har alt i kontorartikler, og sælger bl.a. flotte tilbudsmapper til gode priser. De gør en dyd ud af at levere den bedste service og skabe personlige relationer til deres kunder. De har hovedsæde og fysisk butik på Fyn, men leverer til hele landet via deres hjemmeside. Alle opgaver på over 600 kr. bliver leveret gratis, og du kan være sikker på, at du kan finde præcis det, du søger i butikken eller på hjemmesiden. Deres fysiske butik ligger i Faaborg, men du kan selvfølgelig handle på hjemmesiden og få levering på bare 1-3 hverdage. De fører et stort udvalg af kontorartikler til brug i danske virksomheder. Her finder du bl.a. tilbudsmapper og andre papirvarer. Du kan med sikkerhed finde det helt rette udvalg af mapper, ringbind, universalmapper m.m. i butikken, for de fører til mange forskellige størrelser papir og har helt sikkert det, du søger. Læs mere om det store udvalg af tilbudsmapper og ringbind på hammerhannsen.dk, hvor du kan finde gode tilbud op mange kontorartikler og firmajulegaver. Tilbudsmapper er til at samle de løse papirer i, og kan være gode når man ønsker at samle en bestemt sag i en enkel overskuelig mappe, som ikke tager for meget plads, som f.eks. et ringbind gør det. Læs mere om tilbudsmapper på hjemmesiden.

Flotte adressebøger fra Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S har et stort udvalg af visitkortmapper og adressebøger til mange forskellige slags virksomheder. Hvis I arbejder med mange forskellige kunder og leverandører og partnere, så er en adressebog et godt redskab. De fører flotte adressebøger i høj kvalitet, og du vil helt sikkert kunne finde præcis det, du søger af adressebøger i høj kvalitet i butikken. Der findes mange forskellige modeller, og du kan med sikkerhed finde den helt rette model til dine behov. Læs mere om udvalget af kontorartikler på www.hammerhansen.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af kontorartikler i høj kvalitet, som gør hverdagen lettere på kontoret. Det handler om at skabe de bedste arbejdsforhold for ens ansatte, og dertil skal man bruge gode kontorartikler til at lette arbejdsbyrden. Find et godt udvalg af adressebøger i høj kvalitet på hjemmesiden, hvor der findes mange forskellige at vælge imellem. Du kan helt sikkert finde den helt rette model i butikken, som passer perfekt til dine behov. Klik ind på hjemmesiden og se, hvordan de kan hjælpe dig. Deres udvalg af kontorartikler, papir, mapper, ringbind, bøger, printerblæk, skriveredskaber, emballage, elektronik etc. er enormt.