Gør dagligdagen lettere med Rohde hjemmesko og diverse toiletforhøjere

Gør dagligdagen lettere med Rohde hjemmesko og diverse toiletforhøjere

Hos SeniorSalg.dk kan du finde mange forskellige uundværlige hjælpemidler til seniorer. Læs bl.a. om en toiletforhøjer her og om Rohde hjemmesko, som sælges til gode priser.

Rohde hjemmesko

SeniorSalg.dk er Danmarks billigste forhandler af hjælpemidler til ældre. Der er mange forskellige ting der kan blive udfordrende i det daglige, når man når op i alderen og kroppen ældes. Det kan være noget så simpelt som at gå en tur, som faktisk kan blive en udfordring på grund af smerter, træthed eller balance. Men der er heldigvis råd for det! På hjemmesiden finder du mange forskellige gode hjælpemidler, som er kan aflaste i det daglige, og der er bl.a. et stort udvalg af fodtøj. Her finder du fx de gode Rohde hjemmesko, som er super gode at gå i på grund af den stødabsorberende sål. Der er flere forskellige Rohde hjemmesko modeller i butikken, og du kan helt sikkert finde lige den, som passer til din smag. De varmer om fødderne, og er perfekte til at gå rundt i derhjemme. Rohde hjemmesko er faktisk geniale for seniorer, der gerne vil have ekstra komfort til fødderne.

En toiletforhøjer gør det nemmere at sætte sig ned

SeniorSalg.dk sælger også mange forskellige toiletstole og toiletforhøjere. En toiletforhøjer er noget, man kan sætte oven på sit toiletbræt, som simpelthen forhøjer toilettet, sådan at det er lettere at sætte sig ned. Hvis man har problemer med ryggen og lænden, så kan sådan en være guld værd. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte model til dig, som passer lige til dit toilet. Der er også toiletstole, som kan køres på hjul og som er super smarte, hvis afstanden til toilettet ind imellem er for stor, og også disse er sikre at sætte sig på og komfortable. Du kan også finde en toiletforhøjer i butikken med armlæn, hvor man skruer det originale toiletbræt af og erstatter det, men mange af de andre kan bare klikkes på og er altså enormt lette at installere, og så er der 100% komfort og sikkerhed ved toiletbesøgene.