Foredrag om salg af en dansk ekspert – professionel og underholdende salgstræning

Foredrag om salg af en dansk ekspert – professionel og underholdende salgstræning

Der er stor forskel på de kurser inden for salgstræning, der tilbydes i Danmark. Man får, hvad man betaler for. Det kan herfra anbefales at booke et foredrag om salg af Rolf Høegh, hvilket kan gøres på www.resultatskaber.dk.

Salgstræning tilpasset dit firmas udfordringer

Bestil effektiv og jordnær salgstræning, som bliver husket og brugt. Rolf Høegh er en specialist i at præsentere salgstræning på en letfordøjelig måde, men hvor man alligevel får en masse gode tricks og fakta stoppet i næbet. Når der tages udgangspunkt i jeres branche og jeres problemstillinger, giver det også et væsentligt bedre udbytte. Derfor vælger mange danske virksomheder at betale den ekstra pris for at få firmatilpasset salgstræning, som både er en mulighed for sælgere og konsulenter. Det er muligt at få løbende og branchetilpasset salgstræning, hvor Rolf Høegh kommer ud til jer fire gange om året. Imellem møderne er der så sparring. Dette er en god måde at sikre sig, at sælgerteamet også benytter de fifs og tricks, de har lært. Du finder mere info om det hele online hos resultatskaber.dk.

Foredrag om salg – priser på resultatskaber.dk

Når Rolf Høegh er i gang med et foredrag om salg, så er det ikke noget med at læse op fra manuskript. Det er et underholdende og lærerigt show. Man får grint igennem, men man får også husket alle de guldkorn, man nu engang fik serveret. Det gør man, fordi det var et spændende foredrag om salg. Samtidig er det struktureret på en måde, så man også kommer til at reflektere og sætte spørgsmål ved metodologien i forhold til ens egen branche. Rolf Høegh er en velrespekteret mand i erhvervslivet, og hans lange liv som sælger gør ham i stand til at dele ud af sin viden til andre, som gerne vil nå til tops i branchen. Et foredrag om salg fra resultatskaber.dk er det første skridt.

Læs mere om salgstræning og foredrag om salg online på resultatskaber.dk.