Find et bredt sortiment af tyggeting og et hundedækken hos Petshoppen.dk

Find et bredt sortiment af tyggeting og et hundedækken hos Petshoppen.dk

Petshoppen.dk sælger hundelegetøj og en bred vifte af udstyr til kæledyr. Læs bl.a. om tyggeting samt om et smart hundedækken her.

Sunde tyggeting

Petshoppen.dk har et flot udvalg af udstyr til hunde og andre kæledyr. De sælger også godbidder og tyggeting til alle slags hunde, og det er faktisk en vital del af det, at have en hund. Især når din hund er hvalp og den skal opdrages til at lære, at den fx skal komme, når du kalder og at den skal sætte sig, når du siger ‘sit,’ er små godbidder uundværlige. For det er sådan, du fortæller hunden, at den opfører sig godt. Tyggeting kan også bruges til at pacificere sin hunde med. Hvis du har en hund med krudt i røven, så smid et marvben eller et kaninøre for den, og så skal den nok holde sig beskæftiget i mange timer. Det er vigtigt for hunde, at de får brugt deres tænder, for at holde dem sunde. Og når de spiser tørfoder, hvilket de fleste hunde gør, så bliver deres tænders stærke tyggekræfter ikke udfordret. Tyggeting kan også fungere som en slags tandbørstning og styrker tændernes sundhed.

Effektivt og praktisk hundedækken

Hos Petshoppen.dk kan du finde et flot udvalg af forskellige slags tilbehør til hunde. Der er mange forskellige flotte tæpper, hundesnore, legetøj, hundesenge til gode priser. Skal du bruge et hundedækken, så kan du selvfølgelig også finde det i butikken til en god pris. Hvis din hund bliver kold om vinteren, så giv den et hundedækken, så den kan holde sig varm. Nogle hunde gider slet ikke ud om vinteren, hvis ikke de bliver dækket til, og det er heller ikke alle hunde, hvis evne til at tilpasse sig årstiderne er lige god. Derfor er det ingen skam at give sin hund et hundedækken på. Det varmer og det sider godt fast på ryggen og forben, så det sikrer fuld mobilitet. Du kan finde mange forskellige størrelser, så du vil helt sikkert kunne få fat i det perfekte til din hund på www.petshoppen.dk.